AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 16 april 2008

Av Elin Haglund - 16 april 2008 18:03

Forfarande ingen bil i sikte:-)ringde verkstan och de har inte hittat felet än.....dom förklarar det så att det finns ingen kontakt mellan motorutrymmet och kombiutrymmet tekniskt sett.....detta förstår jag som att någonstans är det glapp.....men dom har inte hittat vart.....så han sa att ha inte så höga förhoppningar att du får hem din bil imorgon heller....suck!


Ja ja det hade kunnat vara betydligt värre!.....jag har en underbar hund, en mysig katt, tak över huvudet, snart har jag min bil igen, mat på bordet, en underbar familj, ett jobb som jag trivs med, bra arbetskollegor, underbara träningskompisar och omtänksamma vänner!Vad mer kan man begära!:-)Så man ska väl inte klaga:-)


Idag blev det träning här hemma på baksidan.....blev att nöta på krypet vilket gick så där idag:-(känns som att vi inte kommer framåt men det är bara att nöta på. Ska köra ett till kryp pass på baksidan ikväll så får vi se hur det går? Sen blev det inkallande med ställande. Lite lite linförhet och fjärr - sitt/ligg, stod ca 4-5 meter ifrån honom och det går bra nu. Är lite begränsad med vad jag kan köra eftersom det enda jag har hemma är bollar och korv. Alla andra tränings saker ligger ju i bilen.


Hade velat lagt lite spår denna veckan men jag får väl hoppas att jag har fått hem bilen till helgen så att vi kan lägga spår i helgen sitället.



Den som väntar får se.....:-)

Av Elin Haglund - 16 april 2008 09:14

att det inte blir någon sökträning idag:-(men det finns inte så mycket man kan göra när jag ännu inte har fått tillbaka bilen. Jag hoppas verkligen att jag får hem bilen idag! men än så länge har det varit tyst i telefonen(har inte hört något om bilen än....)När man inte har någon bil så inser jag hur beroende jag är av bilen, främst när det gäller hund träning, sen så är man mer beroende här nere i Stockholm än man är i en mindre stad. För när jag bodde i Umeå så hade jag ingen bil men det gick bra ändå men här nere är det svårt att klara sig utan bil tycker jag iaf. Så nu håller jag tummarna att de hör av sig idag!Skit detsamma vad kalaset kommer att gå på bara jag får hem min bil snart:-)


Snart är det dax för en springtur, måste bara vänta på att maten har lagt sig till rätta nere i magen:-)så att jag inte får håll. Idag blir det en springtur i skogen, vi har hittat en super fin runda och det är så skönt att springa i skogen för då kan jag ha Mirko lös.


Senare idag ska det bli någon träning oxå......får jag tillbaka bilen så ska jag åkta upp till klubben ikväll för att träffa Susanne men får jag inte tillbaka bilen så blir det träning på hemma plan. Det ska väl jobbas med krypet idag igen, vi kör intensivträning av krypet så får vi se om det ger resultat?!:-)


Vi har ett underbart väder idag, det är inte sol än så länge men det är alldeles ljummet i luften så skönt!


Måste bara berätta en rolig sak om Mirko......han har tidigare brukat skälla på katterna utanför vår ballkongdörr tidigare, men han har ändrat beteendet sen jag fick hem Maica. Idag så stod han och gnällde när han såg katterna.....verkade nästan som att han ville ut och leka med dom:-)Sen när Maica någon dag tidigare här har suttit och tittat ut genom balkongdörren så har det kommit någon katt fram till dörren och då har Mirko bara satt sig bredvid Maica och kollat på den katten.....roligt att se! Men jaktinstinkten vaknar ändå till liv:-) om han ser någon katt som springer när vi är ute, konstigt vore det väl annars:-)



kram på er alla!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards