AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 21 april 2008

Av Elin Haglund - 21 april 2008 20:15

Tränade kryp idag och jag är nöjd!men försökte att lägga fokus på positionen.....lättare sagt än gjort:-).......ibland går han fint i position men ibland inte.....han har lätt att rinna iväg.....Någon som har något tips på hur vi ska få till positionen i krypet???????Hur har ni andra gjort??????


Hoppas att någon har något tips!:-)

Av Elin Haglund - 21 april 2008 18:14

har det stått på schema idag. Först så har Mirko varit hos dagmatte medan jag varit på jobbet, där fick han en långt promenad på 1,5 timme i det härliga vädret. Sen när vi kom hem så fick han lov att följa med på en springtur med mej på 40 minuter, vilket härligt väder det var idag!:-)helt otroligt varmt!Det var första dan som jag kunde springa i t-shirt utan att frysa:-)


Blir inte så mycket träning för hans del idag men lite kryp ska vi gå ut och köra på baksidan snart. Har funderat lite inför kommande lägre tävling.....krypet-fick tips av Kristina och det ska jag nog göra och det var att köra dk i form av kroppen för då kommer vi kanske att få poäng iaf om vi har tur.....för vi kommer nog inte att hinna få till krypet så som jag vill ha det innan det är dax för start men men vi får väl se?ska lägga in en högre växel gällande krypet nu så får vi se vart vi står när det är dax för start?Sen budföringen-måste repetera riktigt budföring. vi har ju kört konditionsbudföring vilket innebär att han inte behöver göra riktiga ingångar så det måste vi nog repetera innan start. Men att springa är inga problem inte ens när det smäller så det känns skönt.


Det jag måste göra innan start är att träna platsliggning och allting annat på längre avstånd eftersom vi har tränat inför "ettan" där det inte alls är lika långa avstånd som i lägre så det blir lite finslip och öka avstånd samt stabilitets träning i att sitta, ligga kvar eftersom han har en så rejäl dragningskraft till mej:-)


Måste berätta att han var så duktig idag när vi var ute och sprang.....det kom rådjur springandes och han spetsade öronen och såg ut som han var påväg att dra men då röt jag ifrån och då sprang vid min sida:-)glad har jag rätt att vara då:-)


Nu måste jag planera mitt schema....snart dax för periodplanering på jobbet igen och sen blir det ut och träna kryp för fulla muggar......

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards