AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 11 april 2008

Av Elin Haglund - 11 april 2008 12:16

Ja något annat om Maica kan man inte säga:-)Hon har verkligen börjat känna sig hemma. Hon får tokrejs.....springer runt i lägenheten och glider på mattorna.....i detta nu så håller hon på i sängen och springer under lakanet....imorse var det full fart klockan 06.00 då hon kom och sprang rakt över mej i sängen så då fick hon bli utstängd från sovrummet så att jag fick sova lite till.....så här var hon inte från början:-)hihihihi.....



Idag så är Svea här hos oss så först åkte vi till klubben där jag körde lite lydnad med Mirko. Blev linförhet, kändes kanon idag!Läggande/ställande under gång. Sitta kvar framför hindret och inkallning fast bara sitta kvar. blev apportering oxå. Sista finslipningen inför morgon dagen, sen ska dessa moment vekligen få vila lite, spyr snart på dom!Närå:-)men nästan. Sen blev det uppletande, oj vad han tyckte att det var roligt och vad bra han gick. Efter det så blev det en lång promenad i det fina vädret vi fick idag:-) Mirko är såhimla leksugen men Svea har trappat ner lite och vill inte alls leka så det är lite tråkigt. Var så bra när dom sprang och härjade för då får dom en liten annan konditionsträning än vad jag kan ge honom.....men hon har ju löpt och förra gången hon löpte så sa Marie att hon blev lite seg, det kanske beror på det eller så har hon blivit en sur bitch :-)som inte vill leka?:-)


På söndag blir det en hel dag med träning ute hos Susanne, lydnad, uppletande och spår......så blir det lunch hemma hos Susanne så att hundarna får vila lite emellan....hoppas bara att vi får tur med vädret!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards