AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 19 april 2008

Av Elin Haglund - 19 april 2008 17:16

har vi fått idag på krypet!:-)Idag kröp han riktigt riktigt bra och i hyfsat bra position dessutom:-)Men nu ska det finslipas på positionen i första hand och det var det jag la fokus på idag och då fick hen helt plötsligt en betydligt bättre teknik:-)Roligt roligt! Sen blev det framförgående - inga problem:-)han stretar ibland lite grann men det orkar jag inte bry mej om. Han stannar rakt och snyggt så jag nöjer mej med det, momentet försvinner ju sen:-)Sen blev det lite "rutan" var länge sen vi körde det men det gick bra. Skickade honom 25m från rutan och han sprang rakt ut och ställde sig. Jag flyttade rutan hela tiden idag men det spelade ingen roll för honom. jag testade att köra honom till rutan utan musmatta och han sprang rakt in i rutan och ställde sig när jag sa stå:-)Måste ju testa någon gång. Ska väl försöka att ta steget vidare med "rutan" snart. Sen blev det fjärr - ligg/stå. Idag tog jag bort hjälpen med handen som jag har kört med för att honom använda rätt teknik och han använde ändå sätt teknik, har hjärntvättat honom:-) sen blev det inkallande med ställande - gick bra,men jag får vara försiktigt så att han inte börjar tappa farten - få variera med rena "inkallningar" så att han håller farten. Ingen linförhet blev det idag, är skönt att låta det vila ibland för oftast så blir det ju så att vi alltid kör linförhet men det är ju oxå ett moment som måste vila emellan åt, vilket jag glömmer bort ibland.


sen blev det uppletande. Körde uppletande i sökrutan på klubben. Det var bra för den var redan vallad och klar eftersom de hade haft sök tävling så då passade jag på att köra full stor ruta, vilket inte vi gör så ofta. Men jag la alla 3 föremålen längst ut på djupet. 2 föremål i vardera hörn och en på mitten längst ut i rutan. han går så JÄKLA bra just nu på uppletandet, det är helt sjukt!Även fast vi nu köra i full stor ruta så gick han ändå spikraka skick ut:-)Jag blir så glad när jag se honom jobba i rutan:-)han går precis spikraka skicka rakt ut och ända ut på djupet. Allt jobb med uppletandet har gett resultat.


Idag är jag sliten efter 4 nätters jobb, där jag inte har sovit så mycket som jag borde.....har blivit mellan 4-5 timmar vilket inte är tillräckligt så det kan bero på det är jag känner mej så sliten idag:-)


idag blir det bara en lugn kväll framför tv:n med hunden & katten och imorgon blir det träning med Susanne och Kox. Då är det dax för spår.


Ett stort GRATTIS till Kristina & Tuva som gjorde en helt suverän elitdebut i söket med 603p och cert.


Även bra jobbat Patrik & Morra på debuten i lägre sök, nästa gång så klarar ni uppflytt!



Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards