AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 14 april 2008

Av Elin Haglund - 14 april 2008 10:57

Min bil har rullat felfritt i 1,5 år men nu gick det inte längre......eller det är inte så att det är något stort fel på bilen men när jag startar den så säger bilen att det inte är rätt nyckel som bilen startas med vilket innebär att jag inte kan åka iväg. Men det händer bara ibland men man vill ju vara helt säker på att bilen vill rulla varje gång man sätter sig i den så idag har jag lämnat in den så får vi väl se vad det kalaset går på?!Suck tråkiga pengar!


I och med att jag har pluggat så länge så har jag knappt lyckats få ihop något sparkapital men det lilla sparkapitalet som jag har lyckats få ihop försvinner väl nu i och med bil j-veln som krånglar så det känns tråkigt. Varför är det alltid så att när man äntligen får en bra lön eller har lyckats spara ihop lite pengar så dyker det alltid upp en utgift så att dessa pengar helt plötsligt försvinner?jag tycker att det alltid är så:-(


Så nu är det bara att börja om från början med sparandet, inte för att dom pengarna jag tar av nu är sparat till något speciellt utan dom är ju just sparade utifall det skulle bli någon extra utgift men jag hade ändå velat fått upp sparkapitalet mer så att alla pengar inte försvinner när det blir en extra utgift som det nu kommer att bli men men......det är tungt och tunt på pengafronten när man är ensam, då får man ju stå för alla utgifter själv, det är skillnad om man är 2 som kan dela men men jag får väl se till att hitta mej en karl:-)hihihi, vilket verkar lättare sagt än gjort!:-)


Idag blir det en lugn dag.....vi har varit ute å sprungit i det fina vår vädret som dagen bjuder på idag. Sen blir det lite tvättning nu när vår nya tvättstuga äntligen är klar, äntligen!Å lite matlagning så klart sen så lite sömn ska vi väl ocå hinna med i och med att jag jobbar natt natten som kommer. Idag är vi en trött skara här hemma, har varit en hård helg med mycket aktiviteter:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards