AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 12 april 2008

Av Elin Haglund - 12 april 2008 15:02

Ja då var ännu en tävling avklarad och jag får väl tacka Patrik som sa att det brukar vara lätt att efteranmäla sig i 1:an. Detta fick mej att kolla upp vad det fanns för tävlingar denna helg och jag ringde och hörde mej för och jag fick komma med på 1:an ute på Mälarö BK som gick av stapeln idag.


Vi skrapade ihop 186,5 poäng, första pris och en 2:a plats!!!!:-)Min duktiga lilla vovve. Dom momenten vi fick avdrag på får jag skylla på mej själv:-)


Platsliggning 10p

Tandvisning 10p

Linförhet 10p, den ni!:-)hihihi

Läggande 8p, tempo.

Inkallande 10p

Ställande 7,5p,steg.

Apportering 10p

Hopp över hinder 9p

Helhetsintryck 10p


Gud jag var så nervös idag, tror att det berodde på att jag hade ställt krav på mej själv att jag ville få ett först pris idag så att vi slapp starta i ettan en gång till. Platsliggningen var nästan värst eftersom jag så gärna ville klara den denna gång och ville inte ha något strul från någon annan hund. Hunden bredvid Mirko reste sig och gick till sin förare men det brydde sig inte Mirko om, jag stirrade på honom och tänkte.....att reser du dej upp då j-vlar!:-)och han låg kvar:-) Sen hunden till höger om Mirko en stor Rottis hane lång till en början och stirrade ut Mirko men eftersom Mirko har huvudet nere i marken så kände jag mej lugn ändå. Ännu en gång ska jag slå ett slag för att ha huvudet nere i marken på platsliggningen:-) Nervositeten brukar släppa när jag kommer in på plan men idag så höll den sig kvar under hela programmet, vilket gjorde att det inte alls kändes lika bra idag. Förra helgen så var jag mer avslappnad så att det kändes som att jag kunde jobba med Mirko på ett bra sätt ute på plan men det kändes inte lika bra idag. Men är självklart super nöjd med våra poäng!!!Men jag vill hitta ett lugn när jag kommer in på banan men jag får väl skylla på mej själv eftersom jag hade satt upp höga krav idag:-)


Så skönt nu kan vi gå vidare till våra nästa mål:-)


Ha en bra hela allihopa och ett stort GRATTIS till Kristina & Tuva som nu är klara för SM efter dagens tävling!





Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards