AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 15 april 2008

Av Elin Haglund - 15 april 2008 16:22

Trodde att jag skulle få hem bilen idag men ringde verkstan och dom hade inte lyckats hitta felet.....dom hade felsökt via datorn men inte hittat vad felet är. Det verkar inte sitta i nycklarna eller låset för dom har testat att omprogramera dessa 2 men det har inte hjälpt. Det skulle komma en duktig tekniker idag och kolla på den så jag hoppas att jag får hem den imorgon, dock betydligt fattigare:-(


Det som är synd är att jag hade räknat med att få hem bilen idag så att jag kunde vara med på sök träningen imorgon eftersom Mirko var hängig förra veckan så blev det ingen sökträning då och sen blir det ingen imorgon och veckan där på jobbar jag dag så då blir det inte heller någonting, så det känns tråkigt eftersom det kommer gå så långt innan han får köra igen. Skulle varit bäst om han fick köra varje vecka så här i början!men vad gör man, det går ju tyvärr inte att lösa.


Idag så har det varit riktigt varmt ute, härligt!Började med en lång promenad. Det blev lite träning under promenaden oxå. Stannade till på ett ställe och körde platsliggning - gick över 50 meter idag men det var inga problem, han känns trygg i situationen nu:-)sen inkallande med ställande - var länge sen vi körde det, men det gick jätte bra!sen blev det lite konditionsträning.


Vi kom nyss in från en träningsrunda här hemma. Det blev framför allt kryp:-)det går ändå betydligt bättre nu så det känns skönt!fast han är ojämna, han kryper riktigt fint ibland och ibland så ser det ut som skit men men det är bara att nöta på. Sen blev det inkallande med ställande och fjärr - sitt/ligg, det gick riktigt bra:-)


Jag måste bara visa er tavlan jag fick av syrran i present, jag tycker att den är sketa snygg:-)Det är hon som har målat den.


 


sen en bild på Maica bara.....hon älskar att ligga i soffan så jag har faktiskt lagt dit ett lakan så att jag slipper springa med rollern hela tiden, blir hyfsat hårigt när man har en tygsoffa:-)


 




  






Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards