AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Tråkigt!

Av Elin Haglund - 16 april 2008 09:14

att det inte blir någon sökträning idag:-(men det finns inte så mycket man kan göra när jag ännu inte har fått tillbaka bilen. Jag hoppas verkligen att jag får hem bilen idag! men än så länge har det varit tyst i telefonen(har inte hört något om bilen än....)När man inte har någon bil så inser jag hur beroende jag är av bilen, främst när det gäller hund träning, sen så är man mer beroende här nere i Stockholm än man är i en mindre stad. För när jag bodde i Umeå så hade jag ingen bil men det gick bra ändå men här nere är det svårt att klara sig utan bil tycker jag iaf. Så nu håller jag tummarna att de hör av sig idag!Skit detsamma vad kalaset kommer att gå på bara jag får hem min bil snart:-)


Snart är det dax för en springtur, måste bara vänta på att maten har lagt sig till rätta nere i magen:-)så att jag inte får håll. Idag blir det en springtur i skogen, vi har hittat en super fin runda och det är så skönt att springa i skogen för då kan jag ha Mirko lös.


Senare idag ska det bli någon träning oxå......får jag tillbaka bilen så ska jag åkta upp till klubben ikväll för att träffa Susanne men får jag inte tillbaka bilen så blir det träning på hemma plan. Det ska väl jobbas med krypet idag igen, vi kör intensivträning av krypet så får vi se om det ger resultat?!:-)


Vi har ett underbart väder idag, det är inte sol än så länge men det är alldeles ljummet i luften så skönt!


Måste bara berätta en rolig sak om Mirko......han har tidigare brukat skälla på katterna utanför vår ballkongdörr tidigare, men han har ändrat beteendet sen jag fick hem Maica. Idag så stod han och gnällde när han såg katterna.....verkade nästan som att han ville ut och leka med dom:-)Sen när Maica någon dag tidigare här har suttit och tittat ut genom balkongdörren så har det kommit någon katt fram till dörren och då har Mirko bara satt sig bredvid Maica och kollat på den katten.....roligt att se! Men jaktinstinkten vaknar ändå till liv:-) om han ser någon katt som springer när vi är ute, konstigt vore det väl annars:-)



kram på er alla!

 
 
Anders

Anders

16 april 2008 15:24

Säljes (alternativt uthyres): En st VW Polo av 1988-års modell. Fantastiskt strömlinjeformad och en grymt attraktiv motor på 1,4 liter. Rosthål i golv vilket gör att bilen fördelaktligen framförs på torra vägar. Söndertuggad bagagerumsmatta vilket oxå är bra för dig som hundägare, eftersom du inte behöver vara rädd om just bagagerumsmattan. Rosthål i bensintanken som oxå kan vara bra, eftersom du aldrig riskerar att ha för gammal bensin i tanken - du blir tvungen att fylla på med ny, fräsch soppa dagligen - varisej du kör eller ej.

Om detta personliga erbjudande verkar lockande, kontakta vederbörande på ovanstående bloggadress så kan vi göra affär.

P.s på köpet kan fås: 1 st singelstuderande kille i sina bästa år med tillhörande underbart vacker och samarbetsvillig schäfervalp på 5 månader.

Pris diskuteras, men billigt som attans vid snabb affär!

http://andersdahl

 
Ingen bild

Nettan

16 april 2008 15:41

Inget kul med krånglande bilar, de SKA!!! bara funka!
men ser ju att du fått ett erbjudande bil:-)med tillhörande husse & hund:-)
Kul att Mirko & Maica funkar så bra ihop. Mina båda busar har fått upp en stackars livrädd kisse i ett träd nu på em!!!! attans hundar!!Ha det, nu sticker vi på kurs//kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards