AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Elin Haglund - 10 januari 2008 11:52

Jag tar tillbaka mitt påstående om att jag snart ska tävla!Var å tränade idag å jag känner att vi måste få mer stadga i momenten innan vi startar i "ettan" så det blir nog inte förräns längre fram eller som det känns efter dagens träning så kommer vi aldrig att starta!


kram


Uppdatering.....nyss hemkommen från jobbet efter övertid....klockan är 00:46 pip......


Ok det är klart att jag kommer att tävla!Ni som känner mej vet att jag är en extrem tävlingsmänniska, dock finns det en nackdel med det å det är att jag vill ha allt ska vara perfekt utifrån mina mått mätta å den lilla erfarenheten jag har av hundar å tävling, men jag har ju sett när andra har tävlat å nöjer mej inte med mindre:-)


Det som är det att vi på sistone har lagt väldigt mycket fokus på nya moment, det vi nu måste göra är att försöka att få lite stadga i de momenten som vi redan har oxå, vilket jag nästan har glömt bort, men nu j-klar ska vi sätta igång å få stadga på de momenten samtidigt som vi ska fokusera på en massa nya moment. Men det som ligger i bakvattnet på oss är det ff, jag vill få till ett perfekt ff vilket kommer att ta det, men det ff har verkligen gått framåt för vår del. Men i och med att det är A och O i alla moment så känner jag att jag verkligen vill att det ska sitta annars så får man nerdrag på alla andra moment oxå för att hunden tränger å det blir rätt så mycket poäng det handlar om i slutändan.


Det vi främst måste få stadga i är att han ska sitta kvar, det kommer ju oxå tillbaka i många moment. I dagsläget vill han ju hemskt gärna flytta stjärten ett halv steg framåt fast han ändå sitter kvar.....han är lurig lill killen:-)det syns knappt men han gör det ändå. Vi har verkligen kommit långt med platsliggningen å huvudet nere i marken mer ännu mer stadga behövs på det oxå med andra hundar eftersom vi inte har kört det med huvudet nere i marken så många gånger. Sen har han börjat att om jag ska köra ett helt moment från början till slut så säger jag fot precis när jag tar mitt första lilla steg så kommer ett litet litet pip...suck....jag som verkligen har gjort allt för att undvika det!ska lägga mycket krut på att när han piper så blir det att han får lägga sig eller sätta sig å sen händer inget förrän han är tyst å det kommer att ta tid, jag vet!:-)men lyckas med det ska vi:-)


Jag måste helt enkelt börja att träna mer tävlingsmässigt emellanåt för att kunna få mer stadga i våra moment å sen tänka på vad jag ger honom för belöningar, eftersom han är så pass gasad så behöver jag ju inte gasa upp honom ännu mer.



Ja ja detta är inte speciellt intressant för omvärlden men jag kände att jag behövde skriva av mej lite efter dagens dåliga lydnadspass.....


suss sött!för det ska vi göra nu:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards