AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Elin Haglund - 4 januari 2008 20:23

ja idag var det lydnad på klubben som stod på schemat. Jag, Petra & Elisabeth plus hundar. Det var ett helt underbart väder med snö dock lite blåsigt var det men jag klagar inte nu när det är snö:-)Har tyvärr hört att det ska regna på måndag så snön får nog inte ligga kvar speciellt länge.....suck!


Det blev att traggla på våran jäkla linförhet/fritt följ....grrr.....nöter å nöter men jag får det inte riktigt som jag vill. Vill ju få bort hela att han tränger. Så vi nöter på position å bakdelsövningar.....å ser till att han absolut måste hålla sin position vid mitt vänstra ben....lättare sagt än gjort.....han vill gärna gå längre fram än där jag vill ha honom. Men det funkar när vi kör i slow motion nu iaf så snart ska vi väl kunna öka upp på takten oxå.


Sen blev det framåtsändandet, sakta från gruppen, super duktig är han på det nu så det är bara att nöta nöta på det så att det sitter som en smäck. Sen blev det skall, å det har han snappat upp fort:-)så nu skäller han på bra ska köra på som jag gör nu några gånger till sen så blir det till att sitta ner å skälla så får vi väl se hur det går?Sen blev det kryp ute i snön, gick bra. Å sen blev det något hopp över hindret för skoj:-)


Sen avslutade vi med budföring i djupsnön åh vad Mirko tycker att det är skoj!Finns inget stopp där inte!Så han fick springa flera vänder så att han fick trött ut sig lite:-)


Sen så var Elisabeth fotograf idag så jag lägger in några bilder.

Bild 1. När Mirko å jag gör vårt paradnummer.....slalom:-)som är hans favorit

Bild 2. Hopp över hinder....Mirko är redan redo att vända sig om i luften:-)

Bild 3/4. Fritt följ....nöter på:-)

Bild 5. På promenaden efteråt, mattekär lilla Mirko:-)

Bild 6. En snygg bild på Mirko

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards