AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 1 januari 2008

Av Elin Haglund - 1 januari 2008 19:26

Kan jag säga att det var här hemma igår vid tolvslaget! Först var jag å Mirko på middag hos syrran å Tommy. Men vi åkte hem innan tolvslaget eftersom jag började bli lite trött framåt kvällen med tanke på att jag bara hade sovit 4 timmar......Ja sen när klockan blev tolv bröt helvetet lös!Det smällde från alla håll och kanter, men jag å Mirko låg i varsin säng å tittade på tv på hög volym. Jag valde att höja tv:n även fast Mirko inte brydde sig för 5 öre men jag ville inte riskera något, för fy fasiken vad det smällde å ekade mellan alla husen.


Jag lovade mej själv igår när jag låg i sängen att nästa år ska jag ta semester om jag inte är ledig å åka å fira nyår i någon stuga i boschen någonstans. Det är här första året på fem år som jag inte har firat nyår i fjällena å nästa år blir det VERKLIGEN en stuga i fjällena eller någon annanstans för att slippa alla fyrverkerier. Även fast inte Mirko bryr sig så tycker JAG att det är lite läskigt med alla fyrverkerier å alla olyckor som händer med raketer varje år....usch!


Idag har vi bara varit på en lång promenad med Svea å hennes husse å matte. Det snöade idag fast det var bara slask, så vi blev dyngsura men vad gör man inte för hundarna:-)


Men imorgon blir det lydnadsträning, jag har som sagt skrivit en träningsplan nu som jag ska försöka att hålla eftersom jag tycker att träningen ger mer då och att det blir mer effektivt när man väl tränar:-)ja ja jag vet att jag är ett planerings- och kontrollfreak av dess like men det funkar bra för mej, tycker om när det är strukturerat på träningsfronten:-)


God fortsättning på det nya året å vi hoppas på framgångar för alla som kommer att tävla kommande säsong! 

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards