AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 5 januari 2008

Av Elin Haglund - 5 januari 2008 18:58

Idag var det dax för lydnadsträning igen. Vi har fått med oss en ny tjej som ska börja träna med oss. Hon har en Kelpie och är nyinflyttad till Stockholm och i och med att jag vet hur svårt det är att få tag i träningskompisar så erbjöd jag henne att börja träna med oss, dagens goda gärning:-)...hihiihi


Gud vad kallt det var idag....brrrr.....blåste så in i norden så vi var riktigt duktiga som faktiskt åkte å tränade trots det kalla å blåsiga vädret.


Idag var Mirko FÖR laddad, suck.....så det gick inte alls bra!Men men det är bara att bryta ihop och komma igen:-)Orkar inte tänka på det för oftas så sköter sig Mirko exemplariskt när vi tränar å som jag har skrivit tidigare så måste man ju ha motgångar för att kunna komma framåt i träningen. Å som Nettan skrev förut våra hundar kan ju faktiskt oxå ha dåliga dagar:-)även fast Mirko är som en duracell kanin som bara går å går....hihihihi....Men det är oftast dom dagar som han är alldeles för laddad som det går åt h-lvete att träna i och med att då har han svårt att koncentrera sig. Men det fria följet gick RIKTIGT bra idag!så det känns roligt. Sen framåtsändandet var han alldeles för gasad å ville gärna rinna iväg. Sen skallet gick riktigt bra, körde med att han satt idag å det gick bra. Sen skulle vi köra inkallande med ställande men då fick vi stället köra sitta kvar eftersom han gärna vill flytta sin lilla stjärt en liten bit framåt när han tror att jag inte ser:-)



Hoppas ni har haft en skön helg!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards