AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 2 januari 2008

Av Elin Haglund - 2 januari 2008 13:20

Idag åkte jag å Mirko alldeles själv upp på klubben. Vi började med framåtsändande, sakta från gruppen enbart, jag satt ner honom några meter framför konerna å sen backade jag. Jag kunde backa längre bak denna gång. Men vi hade lite strul, för även fast jag hade sagt sitt så kunde han inte hålla sig utan sprang till mej några gånger:-)....hihihi han var så busig idag eftersom det låg snö på backen:-)Men sen gick det bra!Jag sa sakta och började gå framåt å då lyfte han på sin ända å började gå framåt:-)Han har fin riktning framåt. Jag kör med boll längst bort men han vet att han bara får den om han går riktigt riktigt sakta:-)


Sen blev det linförhet, denna jäkla linförhet:-)Vi nöter å nöter å nöter å visst gör vi framsteg men vi har inte fått till det riktigt så som jag vill ha det. Vi jobbar på positionen fortfarande eftersom han gärna hamnar för långt fram å detta i sig leder till att han tränger. Sen jobbade vi även på bakdelsövningarna å dessa har blivit mycket mycket bättre:-)dock blir han lite frustrerad å piper lite men det får jag köpa, just här å nu i alla fall. Jag gick verkligen i slow motion i dag för att få honom att förstå att den position han ska hålla är att han ska vara vid mitt vänstra ben å inte så långt fram som det högra om jag tar ett steg så att jag har det högre benet längst fram å detta gjorde han riktigt bra på slutet!Men vi får väl se vad Monika säger när jag ska träna för henne på måndag igen?:-)Jag har inte riktigt nått den ständiga ögonkontakt under gång som jag vill ha men men det är bara att fortsätta att jobba på, vi ska få till det så att det blir riktigt riktigt snyggt någon gång:-)


Sen blev det snabba lägganden, framför, vid sidan, under gång, vid inkallning å jädrans vad vi har fått till det bra nu!:-)Det har verkligen gett resultat att backa bandet å sen köra det under olika situationer. Nu känns det som att läggandena känns mer säkra att det faktiskt blir snabbt varje gång å att armbågarna ligger nere i marken varje gång, vilket vi inte riktigt hade tidigare.


Sen har vi ju som sagt börjat träna in skall så vi fortsatte med det idag. Det gick riktigt bra:-)Jag kör redan nu med "bytet" på marken så att jag kan nyttja det längre fram när jag ska ha honom att sitta så att ham skäller ner på bytet så slipper jag studset med frambenen förhoppningsvis,tips från Kristina:-) Jag har testat mej fram lite, å idag körde vi att jag höll "bytet" med ena handen framför honom på marken å sen höll jag i honom i halsbandet med den andra handen å det funkade klockrent eller nästan klockrent:-)det funkade klockrent med tanke på att vi är under inlärning:-)


Sen blev det lite träning på "plats" innan vi åkte hem å det gick bra, men även fast vi har tränat å tränat på att han ska huvdet mellan sina egna framben så har han ändå lätt för att lägga det vid sidan om sitt högre ben så idag ställde jag fram mitt ben när jag sa plats så att han inte kunde lägga det där.


Sen avslutade jag med lite lite kryp, måste ju börja köra det utomhus oxå eftersom jag bara har kört det inomhus hittills.


När vi kom hem så stack vi ut å sprang med livet som insats:-)Det snöade ju igår å det blev en massa blask som idag har frusit på så det var riktigt halt men det gick att springa dock inte så speciellt fort.


Nu ska jag strax iväg å jobba å Mirko ska till sin dagmatte:-)


Puss å kram på er alla!Ta vara på varje dag som om den vore den sista!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards