AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Sol å shoppingtur....

Av Elin Haglund - 25 februari 2008 15:10

Ja idag är det en dag med sol igen:-)så underbart!Började dagen med en lång promenad på 1,5 timme med Annika & Troja, skönt!Vi gick i väldigt rask takt så att jag blev alldeles svettig. Väl hemma var det bara att hoppa in i duschen å sen bar det av till Farsta centrum, utan hund:-)för att träffa en kompis. Vi käkade lunch, gick i lite affärer(unnade mej en tröja som var så fin för bara 149:-, ett riktigt kap!) sen blev det även en fika innan vi drog oss hemåt igen. Skönt att göra någonting annat ibland, det var länge sen jag var på stan:-) Letade även damsugarpåsar men det var inte det lättaste,suck!Hittade inte det märket som jag behövde så det blir ingen dammsugning idag heller:-)det ligger hårtussar överallt så jag kanske får lov att ta bilen ut till Haninge för att se om de har mina dammsugarpåsar där, för jag är verkligen i behov av att dammsuga här hemma å påsen som sitter i är knökfull så med den i så vågar jag inte starta damsugaren:-)


Snart blir det en springtur med hundarna, ska nämligen ta ut Troja på en promenad för att hjälpa Annika som jobbar så Troja får lov att följa med på springturen oxå:-)


Får se om det blir någon träning för Mirko idag eller om det blir en vilodag, det återstår att se?Kanske blir lite träning inomhus eller kanske åker till klubben eftersom det kommer hinna bli mörk innan det blir aktuellt att träna eftersom det först står en springtur på schemat:-)

 
 
Maud & Zoie

Maud & Zoie

25 februari 2008 19:24

He he, se det som positivt att du slapp städa idag iaf! *fnissar*

http://www.zorroman.se

 
Sacco

Sacco

25 februari 2008 19:27

Om dammsugspåsarna är slut så slipper du i alla fall ha dåligt samvetet för att du inte dammsuger. Det går ju bara inte. Med gott samvete kan du krypa upp i soffhörnet med Mirko, ta en kopp te och läsa en bra bok. Eller kanske titta på mannen som talar med hundar som börjar nu snart. Kram Lisa

http://www.bjorkmannarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards