AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Elin Haglund - 15 februari 2008 08:39

var det ute idag när vi vaknade...brrr....det trodde jag inte.....men till min förvåning så kändes det inte speciellt kallt i och med att det idag iaf är vindstilla:-)Sen har det kommit lite snöflingor på marken, men dom är inte speciellt många. Hade först tänkt springa idag men när jag vaknade så kände jag inte alls för det så jag ringde Annika å frågade om hon ville hänga med ut på en promenad ist och som tur var så ville hon det, så vi ska ta en sväng runt 10.00 Får väl se om det blir någon träning idag?Men lite ska vi nog köra men det blir här hemmavid på baksidan eller kanske till och med inomhus....brrr...det är ju så kallt idag å då tycker jag att det är jobbigt att träna utomhus för det är så svårt att belöna när man är kall om fingrarna å har en hund som hugger som en piraya för att få godiset:-)....jag har tillåtit honom att göra det på träning för jag vill inte säga åt honom för det känns oviktigt för mej.....men det kanske blir handskar på så brukar det funka.


Uppdatering kommer innan jag drar till jobbet ikväll......


Uppdatering......

ja det var riktigt skönt ute idag så det var super skönt att gå på en lång promenad i det fina vädret. Lite bitande kallt men väldigt soligt å fint:-)Nu har vi haft sol 3 dagar i rad, det var inte igår vi hade det!Ja det blir ingen träning idag, det enda vi gjorde var att träna att backa upp för trappan när vi kom tillbaka från promenaden. Han tycker att det är svårt men lär han sig vart han har sina bakben så ska han väl till slut kunna springa upp för trappen fast baklänges:-)Han har verkligen problem med sina bakben......nästan så att han tror att han bara har ett par framben så detta är en riktigt bra övning för honom, han får verkligen kämpa å vill helst backa sidledes upp men men då kommer det ingen belöning. Det kanske blir lite kryp å fjärr inomhus innan jag åker till jobbet? Ikväll så ska Mirko vara hos sin dagmatte så då får han en rolig kväll ist för att ligga hemma å ha tråkigt, vilket han oxå tycker kan vara skönt ibland.


Tog en bild på Mirko å Troja så att ni får se en till av hans tjejer.....han har många tjejer Mirko:-).......Tjejen, Troja, Svea


Jag kan inte styra i vilken ordning som bilderna kommer på bloggen.....såg att jag hade missat att lägga in en bild från gårdagens promenad som jag lägger upp idag ist.


Bild 1. Arga Mirko!Mirko visar Svea hur förbannad han iaf ser ut:-)Hon hade nypt han rejält i stjärten å då blev han lite arg på henne för det gjorde såååå ont


Bild 2. Mirko å med en av hans tjejer Troja från dagens promenad. Det är inte det lättaste att ta bilder på hundar men en bra bild lyckades jag ta på dom 2 iaf. :-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards