AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Elin Haglund - 19 februari 2008 10:27

Det blev en tidig morgon för mej, klockan ringde 07:30, vilket kanske inte är speciellt tidigt för er andra men för mej är det tidigt att gå upp den tiden nu förtiden i och med att jag har fått en helt annan dygnsrytm i och med kväll/natt passen som jag har jobbat på sistone. Jag åkte iväg för att hämta upp Svea på pendeltågsstationen eftersom hon ska vara hos mej idag. Vi åkte direkt ut i skogen å tog en härlig promenad på ca 1 timme. Hundarna busade för fullt så att de blev helt slut:-)Skönt!


Nu sitter jag här hemma efter att ha fikat en semla å en kopp the:-)onyttigt värre, man ska inte ens tänka på hur många kalorier det är i en semla för då skulle man inte våga äta den:-)Hundarna ligger å tar det lugnt medan jag funderar på att jag verkligen måste röja upp i lägenheten idag......efter ett antal för många natt pass så är inte lägenheten i det finaste skicket:-) Jag känner mej verkligen sliten idag, så idag på dagen blir det ingen träning med Mirko men kanske senare för jag känner inte alls för det idag........så trött å seg........sen så har Susanne varit upptagen denna veckan så det blir träning på egen hand hela veckan men vi ska ses i helgen å träna. Sen petras hundar är fortfarande "sjukskrivna" från träning:-)å Elisabeth jobbar ju dagtid.


Nu ska jag hugga in på disken......sen ska jag dra å styrketräna på jobbet senare ikväll.....oxå får vi se om det blir någon träning för mej å Mirko idag eller om det blir en vilodag?Återkommer med det......


Efter att ha varit inne å läst min å Mirkos träningsdagbok så insåg jag att det har varit rätt så mycket träning på sistone så då bestämde jag mej att det blir en vilodag idag för Mirko.....men kanske att jag inte kan hålla mej helt å kör lite fjärr å kryp inomhus ikväll:-)


Några bilder på 2 utslagna hundar efter dagens promenader.....Mirko tycker verkligen om Svea.....Han tycker nog att Svea är hans tjej:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards