AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Elin Haglund - 31 mars 2008 22:13

har det varit idag!Soligt och riktigt riktigt varmt, känns verkligen som att våren är här nu:-)men vet inte om jag vågar hoppas på det?! När jag kom hem från jobbet imorse så började vi dagen med en promenad och konditionsträning för Mirkos del. sen blev det till att sov 4 timmar sen ringde klockan, som vanligt några timmars sömn efter sista natten för att ställa om dygnet och för att jag ska kunna sova på kvällen. ska bli desto skönare att sova i natt:-)


Idag blev det lydnadsträning på vår alldeles egna stora grus fotbollsplan, en helt suverän träningsplan som ligger några 100 meter från där vi bor. Det blev framförgående, platsliggning, apportering, sitta kvar, kryp. Krypet fungerar mycket mycket bättre nu när jag har valt att ställa mej framför honom istället, det har gjort en stor skillnad samtidigt som jag bättre ser hur han kryper med kroppen. Jag är jätte nöjd efter dagens träningspass!det går verkligen upp och ner men det är väl det som är tjusningen med hundar:-)dom är ju oxå individer som har bra eller dåliga dagar. Han var lagomt pigg idag så vi kanske kan hoppas på att det blir lite varmt på Lördag för då kommer det at underlätta för oss:-)hihihihi.......


Efter lydnadspasset blev det en springtur och det var så skönt ute men tungt i benen men det var bara att bita ihop och pina sig igenom efter en veckas vila.


Mirko och Maica......det går jätte bra med Maica!Hon har varit framm jätte mycket idag och är super mysig. Hon bara spinner och ska vara vid mina ben hela tiden när jag är uppe och går och sitter jag i soffan så ska hon ligga uppe på ryggstödet eller vid mittben och kurrar hela tiden. Sen har hon varit framme till Mirko flera gånger och har inte fräst något mer åt honom utan hon verkar fatta att han inte är farlig. Och Mirko är så klart super duktig, han vill gärna vara lite påflugen men har förstått att Maica inte är van med det och sitter mest och tittar på henne tills hon kommer fram till honom då måste han så klart nosa lite på henne:-)Så nu har jag 2 små älsklingar som ska vara vid mej hela tiden, det är riktigt mysigt!:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards