AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Elin Haglund - 13 mars 2008 19:02

när jag å syrran var ute vid Paradiset å gick här för någon dag sedan så råkade syrran tappa sin dyra kamera värd 4500kronor i sjön!Inte det roligaste!Men som tur var så hamnade den på en klippavsats så vi fick upp den igen, sen så hade syrran hört att man kunde lägga kameran på elementet i 2 dygn och om man har tur så ska den fungera. Syrran tänkte att hon testar det innan man nyttjar drulle försäkringen och tro det eller ej men efter 2 dygn på elementet så fungerar den!!!:-)Så här kommer några bilder som hon knäppte på Mirko innan kameran trillade i vattnet. Snacka om skillnad på skärpan på bilderna jämfört med min dåliga kamera!Måste verkligen införskaffa en ny kamera!Men det får väl bli i framtiden någon gång när jag har hamnat i fas ekonomiskt igen:-)


Stilbilder på snyggingen!:-)Syrran fick lov att kamoflera gökungen som alltid tittar ut när Mirko ska vara med på kort....hahahah.....så denna gång slipper man se den:-)

Av Elin Haglund - 13 mars 2008 14:59

jag skulle till Huddinge för att uträtta några ärenden idag så påvägen dit stannade jag å la ett spår som fick ligga medan jag var i Huddinge. Påvägen hem 1 timme senare så stannade vi och tog spåret. Det gick jätte bra!Mycket bättre driv och motivation! :-)Nu skriver jag träningsdagbok över spårträningen så att man inte gör samma saker/samma typ av spår som jag inser att jag har gjort, då blir ju inte spåren någe skoj, så nu blir det variation av dess like, det gäller även belöningen vid apporterna:-) Han löste spåret fint, han strulade i en vinkel eller strulade å strulade han gjorde helt enkelt ett alldeles för stort slag i min smak men men....


Sen fortsatte färden mot klubben för att träna lite lydnad. Började med att köra igenom hela 1:ans program å det gick jätte bra!Sen avslutade vi passet med framåtsändande, det är så roligt att se för nu har han några gånger själv brytit ner till skritt när han passerat musmattan utan att jag har behövt säga något:-)roligt att se!Men nu ska jag dela upp momentet ett tag igen. Och ska börja att kalla in från sakta gåendet och ha honom fot innan jag skickar honom fort, vilket jag inte har gjort så ofta så jag får dela upp det så nu ett tag.....


Sen blev det en promenad i skogen vid klubben och sen var det dax att åka hem med en mindre ren hund:-)usch hela han var lerig efter att ha tränat lydnad på leriga planer plus en promenad i lerig skog så det blev faktiskt en dusch för Mirko när vi kom hem. Han går alltid in frivilligt eller alltid jag har ju bara duschat honom 3 gånger i hela hans liv:-) men sen så försöker att han att smita förbi mej genom att ta ett steg längre fram hela tiden, han verkligen smyger:-)men ut kommer han inte:-)att han inte förstår att han aldrig skulle få som han vill....hihihi....det är ju jag som är bossen:-) Men nu är han ren och fin!


Igår blev det inte så mycket för Mirkos del.....det blev en springtur tillsammans med Linn & Nick och sen blev det lite kryp och fjärr inomhus.

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards