AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 30 mars 2008

Av Elin Haglund - 30 mars 2008 19:26

Imorse när jag kom hem från jobbet bestämde jag mej för att masa mej ut på en längre promenad fast man egentligen bara vill hoppa i sängen efter att ha jobbat natt:-)Men vad gör man inte för hunden?!:-)Tänkte att han måste få bort lite överskottsenergi så vi tog en promenad i skogen och gick ner till golfbanan, där körde vi konditionsträning så han var helt slut när vi var klara så då gick vi hem och käkade frukost och sen fick jag sova i fred:-)vilket var tanken med det hela:-)


När jag vaknade så stack jag iväg och la ett spår, sen mötte Linn & Nick upp så tog vi en promenad i det härliga & varma vädret medan Mirkos spår låg. Gud vilket härligt väder det har varit idag, man blir ju bara så glad!


Sen var det dax att ta spåret, hade lagt ett rätt så långt spår på ca 750 meter men jag tänkte att jag får se om han orkar hela efter att han gått en lång promenad innan......men han gick helt SUPER DUPER idag:-)Han hade bra motivation och gick bra nere med nosen i spårkärnan. Det var ett rätt så klurigt spår idag men det var inga problem. Han blev lite trött när det var ca 100 meter kvar på spåret och då åkte nosen upp lite.....men då låg det precis i 90 graders vinkel där så han måstade gå ner med nosen för att hitta tillbaka till spåret, så sen så gick det bra!:-)


Han är lite trött nu så det känns skönt efter all den överskottenergin han hade igår. Men har tänkt på det och han har inte fått rört sig alls lika mycket som han brukar eftersom när jag går lång promenader med honom själv så rör han inte speciellt mycket på sig i och med att han då bara går vid min sida nästan hela tiden så springturerna som vi brukar genomföra men som dock inte har blivit av denna vecka är nog bra för honom.


Lite bilder från dagen.....


 

Härligt väder!


 

Jag, Mirko & Nick, som inte ser ut att vilja vara med på kort:-)


 

Nick poserar i solskenet.


 

Mer poserande.


Nick med bollen i högsta hugg.


 


Vi avslutade den underbara dagen med lite fika som Linn hade med sig.


 

Vi försöker att få till en bild där alla är med....lättare sagt än gjort:-)


 

Ännu ett försök..... 


 

Åh ett sista försök.....


 

Mirko dricker festis eller dricker å dricker.......:-)


Snart är det dax för jobb igen.....känns lite tungt att åka till jobbet men det brukar kännas bra när jag väl kommer dit.....men skulle helst bara sitta kvar framför tv:n ikväll men det får bli imorgon ist:-) 



Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards