AKJAS MIRKO

Alla inlägg under januari 2009

Av Elin Haglund - 1 januari 2009 12:29

detta år tillbringades på jobbet. Det var en lugn kväll på jobbet. Jag slutade 23.00 så jag åkte hem och la mig i sängen och läste en super bra bok och slog på tv:n så att smällarna inte skulle låta allt för mycket. Sen vid halv 12 så var det som rena rama Bagdad här hemma! Det smällde från höger och vänster och det smällde mycket och högt! Men Mirko somnade så gott i sin säng trots allt smällande. Så min nyårsafton blev en väldigt lugn kväll!


Jag ställde klockan och gick upp i tid för att hinna göra något med Mr M innan det är dax att åka till jobbet igen. Jag åkte till klubben (från början hade jag tänkt träna på fotbollsplanen här hemma men jag ville inte riskera att det skulle komma några smällare mitt i träningen så det blev klubben idag igen) och tränade lite lydnad. Det var lite pip hos Mr M idag igen men inte alls så farligt som de 2 andra dagarna denna vecka. Vi kämpade på!:-) Att det har blivit mer pip dessa dagar kan bero på kylan (+30 grader passar ju Mirko bättre än -7 grader:-)) samt att jag har börjat köra mer hela moment denna veckan, fast i varierat utförande:-) jag har kört hela moment fast som sagt inte riktigt som på tävling och sen har han fått belöningen efter varje moment (fast ändå på olika ställen, om ni förstår:-)) Ja ja.....jag är inte den bästa på att förklara i skrivande form men men.....


......Jag å Mr M har nämligen gått in i en ny fas i träningen.....alltså mycket momentsträning (fast som jag skrev ovan inte riktigt som det ser ut på tävling, varierar momenten ändå fast jag köra hela momenten) för att sedan längre fram kunna börja länka ihop flera moment på ett bra och successivt sätt. Så då kan jag komma att få räkna med mer pip ett tag framåt så då får jag ju chans att lägga energi på det då!:-) Det är bara att kämpa på:-)


Brrr.....idag var det riktigt kallt ute! eller det kändes kallt iaf, men jag kollade på termometern och det var bara -8grader ute!! fast det kändes som -15grader, jag var frusen enda in i benmärgen när jag kom hem från klubben. Så när jag klev ur bilen så frös jag så himla mycket att jag tänkte att jag springer hem från bilen för jag var så kall.....och vad tror ni hände då????JO jag ramlar! aj aj! snabbt upp på fötter:-) medan Mirko sprang runt omkring mej och trodde att jag lekte med honom eller nått....:-) ont gjorde det iaf. jag klarade byxorna men fick rejält ont i knät och i händerna fast det har gått över nu. Klumpiga Elin! om det var någon som tittade ut genom fönstret just den sekunden så fick de nog sig ett gott skratt! För skadeglädjen är ju ändå den sanna glädjen!:-)


Nu ska det jobbas snart igen...suck!....känns som att jag inte gör annat än att jobba!men till helgen så är jag ledig 3 dagar iaf. SKÖNT ska det bli!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards