AKJAS MIRKO

Alla inlägg under december 2008

Av Elin Haglund - 1 december 2008 17:06

Nu har jag äntligen gjort klart natt snurran denna gång! Det har verkligen varit fullt upp hela helgen!men det är samtidigt skönt då tiden rullar på snabbt å det snabbt blir morgon så att man får gå hem å sova:-) det mysiga med att jobba helg nätter är att när man kommer hem på morgonen å ska ta ut Mr M på morgon promenaden så är det alldeles tyst ute och inte en enda människa så långt ögat kan nå.


Idag när jag vaknade så stack jag iväg och la ett spår. Spåret började i skogen för att sedan gå ut på äng för att sedan gå in i skogen igen och slutligen avsluta ute på ängen igen. Mr M fick ett längre spår idag å med 4 apporter. Han gick super!Jag har ingenting alls att påpeka på.....låg nos, koncentrerad å ett lugnt å fint tempo:-)


På vägen hem så stannade jag på lite olika affärer å inhandlade lite julpynt:-)Lite juligt vill man ju ha hemma iaf. Jag hade inga saker alls förra året förutom julstjärnan men i år så känns det mer juligt hemma:-)Jag inhandlade några gulliga tomar, en julstjärna att ha i fönstret å lite annat smått å gott:-)


I helgen så är det dax för hund 2008, roligt:-) jag. Linn å Josefine ska dit (visst skulle du med Josefine!?jag fick för mej det iaf:-)). Å för min del är det varken utställningen eller lydnaden som gör att jag vill åka dit å titta utan det är mest för hundsakerna:-)får väl se om det blir något shoppa av?har väl inte direkt jätte mycket pengar att handla för men hittar jag något jag verkligen vill ha så ska jag banne mej köpa det!jag får se det som en julklapp från mej själv till mej själv:-)


Här i Stockholm så härjar nu Kennel hostan:-( Hoppas att Mr M klarar sig ifrån att få den! Jag vill inte att han ska få den så jag håller tummarna sen så får han självklart inte träffa andra nya hundar den närmaste perioden.


Nu ska jag ut på en liten promenad....

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards