AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Fint väder igen....

Av Elin Haglund - 20 maj 2008 09:59

ja då var det dax för fin väder igen:-)Härligt!Med tanke på vilket väder vi hade på tävlingen i helgen å vad kallt det var...brrrr....så är det skönt när solen tittar fram igen.


Igår träffade jag S uppe på klubben för lite lydnadsträning. Jag ska finslipa på momenten i lägre ytterligare tills nästa tävling och jobba på stadga så att det som uppstod på den här tävlingen inte uppstår igen!:-) Jag började med att kommendera igenom S genom högre eftersom hon ska tävla på söndag, det såg super fint ut!Så det kommer säkert att gå hur bra som helst för er på söndag oxå får vi hoppas på att det inte blir för varmt för er så att Kox orkar!


Vi körde apportering - tror ni att han hade något tugg alls igår då?nej inget tugg alls så som det brukar vara! Finns inte så mycket att finslipa på när det gäller apporteringen, vilket känns skönt men desto mer irriterande att det inte funkade i söndags.


Sen så blev det linförhet med fokus på position, för nu har han börjat gå lite för långt fram men han går inte skänkelvikning med baken:-)vilket är bra men nu jobbar jag att få bak hans position ytterligare. Sen så körde vi framförgående med fokus på att få bort stretandet och att han skulle stanna rakt. Han stannade spikrakt, samma där precis som han brukar göra men som han inte gjorde på tävlingen. Så jag ska köra med bollar ute nu igen så att han alltid tror att han ska få springa till bollen för då ska han väl f-n stanna rakt på tävling oxå.....får hjärntvätta honom lite....fast jag får väl lägga lite skuld på mej själv för vi hade inte kört speciellt mycket framförgående så nu lägger vi krut på det inför nästa tävling:-) Men stretandet SKA vi få bort har jag bestämt mej för nu, det hade jag inte tänkt lägga krut på förut men nu ska vi göra det, det är ju ändå 3 i koff så det kan vara värt att få en 9 eller 10 på det momentet med den koff.


Platsliggning körde vi jag å S.....jag tittade på Mirko när jag lämnade honom å han kröp den lilla......så jag gick tillbaka å la om honom sen så låg han som en klippa.....det ska jag lägga krut på nu.....se till så att han inte kryper precis när jag lämnar honom för det var säkert det han gjorde på tävlingen...


Sen blev det budföring......å nä han gillar inte alls att springa:-)min lilla gasell!:-)Vi la fokus på ingångar.


Sen avslutade jag passet med att testa att köra framåtsändandet som vi inte har gjort på hur länge som helst.....å han kom ihåg!:-)Jag skickade honom fram till gruppen i gallop å sen så saktade han av självmant, tjoho!:-)Dock så saktade han av lite tidigare än jag vill att han ska göra men ändå, han saktade av självmant å gick sakta super fint!Så det ska bli roligt när jag ska ta tag i det momentet igen:-) 


Idag så är Svea hos oss. Jag hämtade henne vid 8 sen så tog jag bilen till klubben å sprang med båda hundarna där i skogen. Det var riktigt skönt! Svea fick vara kopplad medan jag hade Mirko lös, kände att jag inte kan ha fullt koll på Svea när jag springer å i och med att hon kan dra på vilt så måste jag vara uppmärksam till tusen. men när vi hade sprungit klart så fick även Svea vara lös å jäklar vad Mirko å Svea busade då, det var länge sen dom busade så här:-)


Sen så åkte vi hem.....dom brukar inte få busa inomhus men idag så tillät jag att dom fick det, jag filmade derad bus så jag lägger in det här nedan....det är dock filmat med mobilen så inte den bästa skärpan som vanligt med mobilen...:-)


Senare idag innan jag åker till jobbet så blir det lydnadsträning på klubben..

 
 
sacco

sacco

20 maj 2008 18:17

Så kul de ser ut att ha det! Vad tyckte Maica om aktiviteten?

http://www.bjorkmannarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards