AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Elin Haglund - 11 maj 2008 20:57

Jag å Elisabeth var ute å spårade idag på em. Mirko fick bara ett kort spår på 300meter med 1apport+slut. Idag så gick jag spåret alldeles själv, E stannade kvar vid bilarna. Jag kan inte säga annat än att Mirko spårade helt SUPER idag!!Så idag så har Mirko en glad matte!Det var så roligt att se eftersom Mirkos spårande har gått lite upp och ner men idag var han uppe på toppen:-)


Sen åkte vi hem till Elisabeth å där låg hundarna på altanen medan vi andra avnjöt en god grillad middag:-)Helt suveränt gott!TACK så mycket Elisabeth, det var super trevligt!


Sammanfattat: en lyckad dag!


Snart dax att åka till jobbet, jag kan inte påstå att jag känner för det plus att jag har sovit alldeles för lite så vi får väl se hur jag klarar mej igenom natten utan att somna?:-)

Av Elin Haglund - 11 maj 2008 14:16

träffades jag, Elisabeth & Petra på klubben för att träna lydnad i värmen. Jag fick hjälp att bli kommenderad igenom lydnadsprogrammet i lägre. Mirko gick riktigt bra!men jag värmde inte upp speciellt mycket eftersom det var så varmt och tänkte att han måste orka men jag insåg att jag hade värmt upp alldeles för lite för han var gasad till tusen under programmet:-)Men men det ser jag som bara positivt eftersom han inte verkade berörd av värmen iaf:-)


Igår var det dax att sätta på sig shortsen för första gången för i år och snacka om att man inte skulle kunna urskilja en ipren om man la den på mina ben:-)så vita ben har jag faktiskt:-)


Lite bilder.....


Mirkos far iväg....budföring.


Platsliggning....


Alla hundarna under platsliggningen.....Sacco, Tjejen & Mirko


Kryp......vi nöter på.....han har brukat krypa rakt nu på sistone men igår hade han en liten sne dag igen:-)....men det är bara att fortsätta nöta.


Ännu ett kort på budföring.....vad gör han egentligen för min?:-)man skulle kunna tro att han skäller fast det gör han inte....så jag vet inte vad han har för sig?:-)


Framförgående.....nej han stretar väl inte alls!:-).....jag har försökt att få bort det men har gett upp lite grann.....han går ut fint och stannar rakt & på en gång så jag tar de avdragen som stretandet medför....får väl se om jag ångrar mej om det kanske ger för mycket avdrag?men då får jag väl lägga krut på det.


 

Petra & Tjejen.......


Sacco på inkallning....


Sacco in action över hindret....


Nu ska jag strax åka iväg för att träffa Elisabeth för att spåra & sen är jag bjuden på grillning hemma hos Elisabeth och hennes familj efter vi har spårat. Åh vad gott det ska bli då!:-)

















Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards