AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 19 september 2007

Brukshundsklubben.....träning......

Av Elin Haglund - 19 september 2007 20:26

Idag har det jobbats för fulla muggar ute längst vägkanten, roligt å lärorikt! Sen bar det av hemåt å sen var det dax för en springtur med Mirko å Cissi. Det var roligt att få sällskap på springturen:-)Tack Cissi för att du hängde med å sprang idag!


Sen blev det en tallrik fil innan det bar av till brukshundklubben, där jag skulle träffa Elisabeth å Sacco å träna lite. På dagordningen idag stod det att träna linförhet med bara vänstersvängar, vänstersvängar å åter vänstersvängar å helomvändningar till vänster......lite yr i huvudet blev man ju nästan:-) För att få bort att han tränger emellanåt. Och idag kom matte även ihåg att inte ha belöningen i fickan utan den låg i väskan vid sidan om som han sen fick springa å ta.


Sen blev det finslipning på läggandet under gång. Där vi bara körde läggande vid sidan från stående å han gjorde det helt super, han bara smällde ner i marken så begreppet övning ger färdighet fick färg idag. Efter det blev lite träning på vårt saktakommando som vi nyss har börjat träna in. Han verkligen smyger fram :-) för han vet att han måste gå sakta för att få ta bollen sen, han är så rolig att se på! Han verkligen försöker å anstränger sig för att göra rätt.


Sen blev det en platsliggning med två hundar plus Mirko men det gick så där...han verkligen låg på nålar sen så kröp han sig framåt vilket han aldrig har gjort förut. Kan kanske bero på att vi har börjat tränat kryp......Nu ska jag lägga krut på platsliggningen för att få ett lugn igen å uthållighet sen som sagt lägga in att huvudet ska vara nere i marken.....så krypet får vänta tills i vinter när det blir tråkigt att vara ute å träna så kan vi poa med det inomhus. Vi ska helt enkelt lugna oss med det just nu!


Men han var jätte taggad på att träna idag, kan bero på att vi inte har tränat ordentligt på ungefär en vecka. Vi har bara små tränat lite på promenaderna. Han var jätte roligt att köra med idag men som sagt taggad till tusen:-)


Nu är det dax för att slänga sig framför tv:n å först titta på Idol sen blir det Greys, säsongs start:-), å sen är det So you think you can dance......fullspäckat tvschema kväll:-)


Hej Hej.....

 
 
Ägaren

Ägaren

20 september 2007 07:49

Hej hej!Jag testar bara hur det ser ut om man lägger in en kommentar, eftersom den andra bloggen var så konstig om man ville lägga in en kommentar. Ha en bra dag allihopa!

http://akjasmirko.bloggagratis.se

 
Maud

Maud

20 september 2007 08:40

attans, jag missade so you think you can dance igår.... ;)

http://www.zorroman.se

 
Annika

Annika

20 september 2007 11:48

Tjena! Jättefin blogg. Nu har jag ändrat adressen till dej på vår länksida. Ja visst var framsidebilden på Isak och hans "fjälla" Jassa härlig?! Ha det gott! /Annika

http://www.ljungsten.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards