AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 8 september 2007

Av Elin Haglund - 8 september 2007 17:32

Har jag varit å hjälp till med högre spår tävling på SSBK. Så Mirko fick sitta å ha tråkigt i bilen. Men sen fick han komma ut å ha skoj!Vi finslipade på hopp över hinder, måste ju passa på när man ändå är på klubben. Sen så körde vi lite linförhet med fokus på höger respektive vänster om halt. För det har varit jag som inte har kunnat gjort vändningarna:-) jag har alltid tagit ett steg innan jag stannat men nu har jag fått till det så att vi stannar på linjen å Mirko gjorde det jätte bra! Sen blev det även lite fokus på helt om.

Sen så fick Mirko träna på att ligga ner med huvudet i marken igen å det gör han bra även utomhus nu med störningar så nu är det verkligen tid att lägga på kommandot:-)

sen gick vi till rutan där uppletandet hade körts idag å körde uppletande. Tänkte att vi skulle passa på å köra när det har gått en massa hundar där men det var inga som helst problem. Jag körde bara på djupet idag, hade lagt ut 3 föremål på fullt djup. Han gick ut jätte fint men vek av lite tidigt på ena skicket så jag ropade in honom å skickade honom igen å då fick han med sig föremålet

Denna vecka så har vi fokuserat på att börja lära in krypet inomhus, hopp över hinder - uthopp med å utan sitt, linförhet - vänster respektive höger om halt och platsliggning med huvudet nere i marken. Men som sagt vi har bara kört minimalt eftersom denna vecka skulle vi ta det lugnt men jag har lite svårt för det:-)

Imorgon är det dax för Mirkos kompis Sacco att göra MH test, ska bli roligt att se hur han hanterar situationerna. I oktober är det Mirkos tur då vi ska till Skutskär å köra MH test med hela M-kullen det ska bli ännu roligare att se när man kan se hela kullen å jämföra!

Nu så ska jag å Mirko åka till syrran å hänga framför tv:n å hon ska bjuda på äppelpaj...gott gott även fast jag skulle behöva börja tänka på vad jag äter igen:-)men det får bli till veckan som alltid....:-)

Imorgon är det dax för Johanna & Maczons tävlingsdebut, vi HÅLLER TUMMARNA!!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards