AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 4 september 2007

Av Elin Haglund - 4 september 2007 17:31

Vi började dagen med att vidga våra vyer. Vi tog en springtur i Flatens naturreservat. Det var jätte fint där! Så nu har vi hittat ännu en fin skog att springa eller gå lång promenader i. Både Mirko å jag tyckte att det var skönt å roligt att springa idag. Vi mötte även några hundar men det gick bra. han skällde inte men drog lite i kopplet å reste ragg såklart:-) Men jag var nöjd med honom!

Nu när vi har en liten vilovecka så håller jag å Mirko på med lite småsaker inomhus. Jag håller på att klicka in honom på att han ska ha huvudet nere i marken, sen ska jag lägga på kommandot "plats". Jag vill begränsa hans rörelsefrihet under platsliggningen så nu är mitt nästa mål med platsliggningen att få ner hans huvud på marken. Jag har väntat ut honom tills han har lagt ner huvudet på golvet då har jag "klickat" så nu lägger han ner huvudet på engång, men nu får han vänta längre innan han får klicket å belöning. Nu ska jag bara öka ut tiden han har huvudet nere i marken å sen kommer jag att lägga på kommandot "plats". jag har aldrig gjort det här förut så det är roligt att testa å exprimentera:-)

Idag har vi även tagit upp krypet igen. Å det snappade han upp väldigt fort igen. Jag står fortfarande bredvid honom på knä. Jag kräver bara några få steg sen klick å belöning. Men han har redan tendens att springa ifrån mej lite så det måste jag se till att han inte gör sen. Men nu igger såklart fokus på att han ska fatta vad han ska göra å sen kommer jag att lägga på kommandot å kräva position.

Roligt att börja med lite nya saker igen. De moment som vi har kört innan tävlingen får vila lite nu för jag är döless på dom å det tror jag att Mirko oxå är:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards