AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 17 september 2007

Ledighet......

Av Elin Haglund - 17 september 2007 11:23



Ja då bär det av hem till storstan idag igen. Det har varit så skönt att vara ledig men det ska även bli skoj att komma tillbaka till jobbet å lära sig en massa nya saker!


Jag å Mirko har njutit av lång promenader å umgåtts med mamma å pappa. Igår så tog vi en rejäl promenad. Jag, mamma å Mirko var ute å gick i 2,5 timme, det var så skönt men nu har hösten verkligen kommit här uppe i Söderhamn så igår blev det vantar på å det hade nästan varit skönt med långkalsonger:-) Vi har inte gjort något alls i träningsväg men vi har haft fullt upp ändå. Jo lite har vi ju gjort men det har varit lite träning vad gäller allmänlydnaden.....sitta kvar med störning.....åh det tycker han är jobbigt när störningen är hans favoritleksak:-)


I framtiden kommer vi att köra mycket sitt å ligg med störning å även fot med störning.....framförallt med hans favoritleksak:-)så det blir extra jobbigt. Sen kommer vi att köra krypet vidare, där vi kommer att fokusera på kryp framåt å bakåt så att han får in kryptekniken men det kommer man även få mycket tid i vinter när man helst inte vill vara ute å träna:-) Sen kommer vi att fortsätta med vår platsliggning med huvudet nere i marken. Inkallande med ställande å att träna in ett "sakta" kommando kommer oxå att bli ett projekt i vinter som vi kommer att träna under våra promenader mest bara under lek. Sen är det finslipning på alla andra moment som återstår:-).....


Ja ja nu ska jag laga lite mat tills mamma kommer hem så nu ska jag kila......inte så matnyttig läsning idag inte men men det kan ju inte vara det varje dag:-)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards