AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Åh glömde att berätta.....

Av Elin Haglund - 30 oktober 2008 18:45

i mitt förra inlägg att jag har införskaffat mej en ny softshell jacka idag och ett par nya kängor!:-)Fast jag egentligen inte har råd....:-)men jag säger som mamma pengar är till för att unna sig saker!!!å jag unnar mej alldeles för lite saker, så nu tyckte jag att jag behövde det. Jag har ju ingen riktigt jacka eller det har jag väl men den har sjungit på sista versen alldeles för länge. Sen har jag ju ett par Lundhags kängor som jag är väldigt nöjd med som jag har haft i 5 år men dom har släppt i sömmen på några ställen å jag har inte fått fingrarna ur att skicka iväg dom men det ska jag göra så småning om, för då kan jag säkert ha dom 5 år till:-)


Ja ja iaf kängorna jag köpte var en lägra modell å det har jag oxå länge velat haft eftersom mina Lundhags är så höga i skaftet så det är skönt att ha ett par av lägre modell i skaftet. Summa sumarum.....jag är väldigt nöjd med min investering!:-) Men jag stod i valet och kvalet idag när jag köpte jackan om jag skulle köpa en rejäl vinterjacka men jag bestämde mej för att det är bättre att köpa en softshell jacka(inte en sådan riktigt tunn utan en sådan som är lite tjockare) så kan jag ha en fleecetröja under den istället för det är nästan skönare att klä sig lager på lager en att bara ha ett tjockt lager:-)så därför fick det bli en softshelljacka ist:-)



Oj oj vilket blajinlägg!ni som har orkat läsa enda hit ner har gjort det bra!hihihi.....Ännu en gång:ha en bra helg allihopa och kör försiktigt ni som ska ut på vägarna!

 
 
Johanna

Johanna

30 oktober 2008 22:45

Jag orkade läsa ända till sista raden... ;) Hoppas ni får en kanonhelg i Karlstad! Kram

http://www.akjasmaczon.bloggagratis.se

 
Sacco

Sacco

2 november 2008 19:24

Jodå, jag tog mig till sista raden utan problem:) Som sagt, pengar är till för att spridas... Det är ju SÅ kul när man för en gångs skull får shoppa lite!! Kul att du hittade prylar du känner dig nöjd med!

http://www.bjorkmannarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards