AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Tyresö BK....

Av Elin Haglund - 25 oktober 2008 18:04

Idag var det dax för träning på Tyresö BK, för omväxlings skull:-) Jag skulle träffa Linda å hennes hundar vid 10. Precis när jag var påväg hemifrån så ringde E så hon kom oxå dit sen och tränade med oss, det var länge sen E!Roligt att du hakade på du oxå!:-) Och som alltid när E är med så blir det bilder tagna, roligt roligt!så jag väntar med spänning på bilderna som du knäppte:-)När jag har fått bilderna från E så blir det mycket bilder i bloggen:-) Jag får ju förlita mej på att andra tar bilder nu när jag inte ens har någon kamera, jag sålde ju den eftersom jag ändå tyckte att den var alldeles för dålig!


ja ja tillbaka till träningen:-).......första så körde jag å L markeringar. Mirko fick köra markeringar med sin fasta rulle. Det går bra!!! men ibland har han så bråttom tillbaka till mej för att han vet att han får springa ut och leka med bollen sen så att han kan missa att ta rullen. Detta hände vid 2 tillfällen idag men jag skickade bara om honom å då gick det bra!Men som sagt det Mirko inte har i huvudet får han ha i benen å det har han så gärna min lilla duracell kanin:-)Han bara älskar när det går fort!hiihi....som matte!Sådan matte sådan hund:-) Vi hittade en koja i skogen som Alva fick köra markering på å det gick hur bra som helst, hon var super duktig!


Sen efter det så var det dax för lite lydnad.....å med mitt nya upplägg så försöker jag att ta tillfälelt i akt när jag tränar med någon att få kommendering:-) Så jag började, idag körde jag å Mirko igenom hela lägre lydnaden, han fick belöning efter varje moment. det gick faktiskt riktigt riktigt bra idag!Han hade lite pip men bara på linförheten, sen kopplade han på hjärncellerna å jobbade jätte fint! men det var egentligen mitt FEL att han pep där eftersom jag inte värmde upp honom ordentligt men men jag gjorde det valet idag:-) Han fick även köra budföring med störning, E stod i princip på sträckan som han skulle springa å det blev riktigt svårt men men sen grejade han det!Han måste ju få lite svårigheteer oxå:-)


Summa sumarum efter dagens träning.....det som gäller på lägre lydnaden är:kryp, kryp å åter kryp!vi har tappat allt vad kryp heter men men vi ska väl få till det någon gång:-)men jag kommer verkligen inte att starta någon mer tävling innan det är HELT klart nu! Vi får helt enkelt börja om från börja. "börja om från början, börja om på nytt......"och inte stressa fram något denna gång!! Sen måste jag lägga krut på framförgående, för helt plötsligt har han super svårt för det??varför??ja ja....det är bara att traggla på:-) och självklart linförheten, gällande uthålligheten för så fort han får gå längre linförhet så har han lite tendens att tränga fast idag gick han med riktigt bra kontakt å trängde inte alls mycket så övning ger färdighet! De andra momenten får vara ett tag oxå ska jag lägga krut på högre lydnaden och Lkl3 lydnaden.


Det bästa är iaf att jag har hittat mej själv igen och att jag å Mirko har hittat tillbaka till varandra igen!!Så det känns jätte roligt att träna igen!:-)


Tjolahopp!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards