AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 18 augusti 2007

Av Elin Haglund - 18 augusti 2007 10:44

Mitt första inlägg. Ja då har man gjort som alla i denna värld idag å skaffat en blogg. Syrran hjälpte mig igår att fixa till det. Jag har funderat länge på att skaffa en hemsida men jag tycker att det här räcker gott och väl för mig. Nu ska jag bara lära mig att skriva å komma ihåg att skriva. Man vill ju inte att det ska stå samma saker varje dag men men vi får väl se om jag lyckas?:-)

Nu ligger min ögonsten helt död på klinkersgolvet i köket, där det är svalt och skönt. Han är trött efter träningen nu på fm. Ja idag så åkte jag och Elisabeth med Sacco ut och spårade och Mirko gick som en klocka:-) Idag blev det ett spår med kort liggtid för Elisabeth hade lite bråttomt hem men det är ju bra som omväxling. Sen blev det lite uppletande på ängen bredvid med 3 föremål i korridor å han gjorde det oxå helt suveränt.

Efter detta så åkte jag upp på klubben för att se om Anne var kvar där fortfarande, för hon skulle tävla elit lydnad där idag. Jag hade inte tänkt köra någon lydnad idag men blev så sugen när jag kom upp på klubben att jag körde lite hopp över hinder och apportering. Å efter mycket nötande med apporteringen veckan som varit så gjorde han det jätte bra. Har haft lite dåligt grepp om apporten men idag satt den där den skulle:-)

Vi kör lite hårdträning med lydnaden nu eftersom det snart är startdebut för oss.....lite nervös är man ju....

Jag hade med mig kameran för att vi skulle knäppa lite kort som jag skulle kunna lägga ut men som vanligt så var batterierna slut vilket jag inte hade kollat innan:-(

Tidigare månad - Senare månad

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards