AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Vad har jag hunnit med sedan sist?.....

Av Elin Haglund - 21 mars 2009 23:15

....jo en hel del faktiskt. Det har hunnits med lydnadsträning i ridhuset. Sökträning med fokus på markeringar, figurant fram och transporter. Det märktes så att säga att Mr M inte har gjort figurant fram, han ville gärna springa fram på en gång fast han inte fick:-) men det var ju första gången så det är bara att fortsätta träna....Även ett pass med "vanligt/riktigt" sök har det hunnits med, det blev ett pass med 2 dolda figgar, hittaövningar, tomslag etc och han jobbade på super fint:-)


Träffade Helen, Åza och Linda för att köra uppletande, spår och lite lydnad ute vid Åva. Det var väldans trevligt" Tack för träningssällskapet!!:-) Uppletanden gick riktigt bra. Spåret gick mindre bra, jag vat inte alls nöjd! Ska jag tävla något mer så tror jag inte att det blir någon mer spårtävling....han är så ojämn. Han är duktig på hårda spår, men inte på skogsspår! Jag står fortfarande fast vid att vissa hundar helt enkelt är bättre på vissa grenar.....att de har vissa genetiska anlag för vissa grenar och vissa sätt att jobba med nosen. Sen avslutade jag med lite släppanden och utbackningar.....funderade ju på om jag skulle lära om till sittande bevakningar.....har testat 2 pass nu och det känns inte som att det är naturligt för honom....för när jag lärde in ligg så lärde han sig det fort.....det känns som att det är stå som han har mest naturligt och det vill jag inte ha.....så jag kör nog på med ligg?.....tror jag?.....


Sen blev det lite lydnad, nästan inget pip alls:-)


Idag blev det lydnadsträning på Jordbro industriområde med Elisabeth och Sacco. Tack för sällskapet!:-) E hjälpte mej med kommendering. Så fort jag tränar med någon försöker jag få hjälp med kommendering även fast jag inte gör som dom säger eller kör tävlingsmässigt. jag vill bara att Mirko ska bli så himla van att det skriks och kommenderas. Jag försöker att lägga in uthållighetsträning  lite då och då. Och idag gjorde jag det å det funkade bra:-) Träningen går framåt även fast vi har lite pip då och då men det är bara att träna på. Det bästa är att jag tycker att det är så himla roligt att träna igen, att vi kan träna och att jag inte kommer ihåg senast jag blev arg:-)


Efter lydnadspasset bar det av ut till Susanne och Erik. Ute hos dom blev det en lång promenad med korvgrillning:-) Så himla trevligt och mysigt! Det var länge sen jag gjorde något sådant. Tack för att ni frågade mej och att jag fick hänga på!!:-)


snart är det en ny vecka!:-) Hoppas att ni andra har haft en trevligt helg.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards