AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Elin Haglund - 15 mars 2009 20:55

för Remy har det blivit idag. Så himla roligt pass! Det blev transporter, bevakningar, urkallningar (det var första gången vi gjorde det å han gjorde det helt suveränt!), överfall (oxå första gången vi gjorde det, det gick oxå helt suveränt!), släppanden (han var så taggad idag så i början av passet så släppte han sämre än vad han brukar göra men det blev bättre när han hade fått ladda ur sig lite).  Det har inte blivit speciellt mycket inskick för Mirkos del pga av att vi håller till inomhus i ett parkeringshus där det är väldigt halt på golvet, men vi får lägga fokus på det när det blir barmark ute. Han hade fint fokus idag, knappt något ipi alls:-)


jag å Remy diskuterade ju förra gången om jag skulle lära om från liggande till sittande bevakningen eftersom han har svårt att ligga och skälla......jag bestämde idag att jag ska testa att lära om till sittande bevakning så får vi se hur det går?funkar det inte så får jag väl gå tillbaka till sittande bevakning. Sen ska vi börja köra in munkorgen nästa gång, spännande! Remy säger att Mr M biter hårt och har bra bett......Remy visade sig min arm efter att vi hade kört idag och den såg ut så här trots en bra ärm:

AJ!


Sen avslutade vi passet med några hittaövningar inne i  den stora lagerlokalen. Mr M jobbade på super fint!Roligt att se! Helt enkelt ett lyckat träningspass. Men det är mycket att tänka på när det gäller skyddet eftersom det är en ny gren för mej.
















Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards