AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Elin Haglund - 27 mars 2009 20:42

.....ja vart tog den vägen?! I veckan har vi haft soligt väder på dagarna, men på kvällarna eller rättare sagt nätterna/mornarna när jag kommit hem från jobbet så har det varit runt -8grader ute!i slutet av mars, är det normalt i Stockhol? Och idag kom snön igen:-( Det har kommit så pass mycket snö ikväll så att det ligger ett vitt lager på marken, suck! Eftersom jag i princip bara har jobbat, ätit, sovit i veckan så längtade jag tills helgen då jag tänkte fylla fre, lör, sön och mån full med hundträning i vårvädret på olika parkeringar där det var barmark.....ja ja hundträning kommer det att bli men det är ju inte direkt någon vår ute....:-(


Idag blev det sök på en ny bana, rolig bana var det! Dock lite svår att valla den då den svängde rejält på ett ställe men vi fick till det till slut:-) Idag på dagen så blåste det rejält och då menar jag att ni ska läsa REJÄLT:-) det var fin motvind på ena sidan, men vilket innebar att vinden på andra sidan blåste stark medvind. Detta innebar att alla hundarna sprang förbi figgarna för att kunna få dom i näsan på vägen tillbaka. Alla hundarna gick bra idag även Mr M:-) Fast jag vet inte riktigt vad han höll på med på 2 av slagen då han rundade figgarna en bit ifrån utan att ta rullen?på det avståndet så tror jag att han kände figgarna, men han hade helt enkelt för bråttomt.


Han var hyfsat gasad idag så det kändes som att hjärnan inte riktigt var med. Jag körde ju hittaövningar förra gången, vilket efter lite analyserande på sökstigen kanske inte är det bästa för Mr M. Vi kom fram till att det  handlar om att få till en rutin att rullen alltid ska tas när man hittar figgen för Mr M, sen om det är lösrulle eller fast rulle. Just eftersom att han alltid har så bråttomt att det är lätt att det blir fel annars. 


Annars tyckte jag att han gick bra idag, Jätte bra stiglydnad!:-) Sen har han börjat tänka framåt i rutan, tummen upp! Nästa gång ska jag jaga på gruppen på stigen så att dom verkligen följer med fram. Jag springer ju framåt å inåt i rutan som en jäkla gasell:-)


Jag är så himla sugen att träna lydnad nu när det inte har blivit någon lydnad av denna vecka, men hoppas att det blir av i helgen! Vill försöka få till helheten nu.

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards