AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

Hundvakt....

Av Elin Haglund - 24 augusti 2008 09:39

har jag varit i natt å lilla illbattingen Loke!:-) Loke skulle leka med Mirko hela tiden så jag fick ha tålamod och "puttade" bara bort honom eftersom Mirko inte direkt hjälpte till:-)Mirko var alldeles för snäll!Jag sa till honom att han fick hjälpa mej, men han bjöd bara upp till lek själv!men som sagt han är så snäll med lilla Loke så det är roligt att se!Helt plötsligt verkan han vara en mycket äldre hund än vad han är. Sen var det dax att sova så jag stoppade in Loke i buren å det var sååååååå synd om honom, han pep i 25 min innan han slutade å somnade. Sen väckte han mej halv 7 imorse och ville ut å kissa. Vad tror ni det första var han gjorde när han blev utsläppt ur buren?Jo sprang direkt till Mirko för att leka! Sen så fick han sig ett märgben å det låg han och åt på tills matte kom och hämtade honom! han utmande även mej genom att morra åt mej när jag skulle ta och flytta benet till hans filt, men icke sa nicke det får man inte göra!:-)


Det är verkligen full fart på Loke, det går inte att jämför med hur Mirko var när han var liten:-)så det kommer nog att bli en hund med mycket hund i minst sagt!:-)Men det är självklart att det är svårare att koppla av borta å med en rolig hund dessutom!Så han var duktig den lilla pirayan:-)


Igår blev det en riktigt lång promenad, vi var ute sammanlagt 3 timmar med ett stopp hos Linn där jag blev bjuden på kladdkaka:-)mums!


I em ska vi ut och lägga spår....jag kanske återkommer med en

 uppdatering....



Uppdatering........

Efter att Linn hämtat Loke så blev det en promenad. Det blev lite lydnadsträning under promenaden. Körde snabba lägganden - har backat helt där för att försöka få det snabbare. Kryp - nöter på! Sitta kvar - med störning. Ingångar på kort avstånd.


Sen på em blev det spår. Mirko fick ett spår på ca 400-500meter, spåret gick som i serpentiner över en grusväg. Han klarade vägövergångarna helt super trots att det passerade ett stort antal människor på vägen medan spåret fick ligga. Sen sa Petra att hon hade sett svampplockare där hon la mitt spår och han spårade super bra trots det!:-) Idag skulle jag vara lite påhittig och gav Petra ett märgben som hon skulle lägga som slutapport och tänkte att Mirko säkert skulle bli super glad!tror ni att han blev det????Nej inte direkt!:-)Tur att jag hade bollen med mej så han fick den istället:-)


GRATTIS KRISTINA & TUVA OCH HENNES HJÄLPFÖRARE PATRIK TILL EN BRONSPLATS I SM`ET!!!!!STORT GRATTIS!SÅ HIMLA ROLIGT!!!!!

 
 
Ingen bild

klara

24 augusti 2008 09:49

Gillar du kläder? Bli då medlem här:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=97

och få gratis presentkort på H&M, Gina Tricot eller JC hemskickade!

 
Linn

Linn

24 augusti 2008 15:32

Haha... nu kommer din förståelse för min matthet somliga dagar att öka ;) Däremot så är han ju härligt trött av sin övernattning och verkar ha som plan att sova större delen av dagen (vilket passar en slagen hjälte som mig bra en dag som denna...)

Tusen Tack än en gång! Nästa gång vi kommer kanske han kan uppföra sig bättre ;) Han har ju som tur är i alla fall lugnat ner sig hemma.

Kram

http://www.lokeriesen.blogg.se

 
Ingen bild

Maud & Zoie

25 augusti 2008 09:19

inget speciellt tips faktiskt mer än att med LUGN och MJUK röst be henne att hålla.... jag kan inte gå in med ett arg eller bestämd tonläge för då tappar hon förtroendet för det.... och kommer inte att vilja apportera.... hon tuggar ju för att hon tycker den är äcklig och att hon inte är helt bekväm med situationen.
Så inga krav bara stöttning.
Inget vidare tips till andra kanske ,em min hund svarade kanon på det.. jag har nog lagt lite för mycket krav i det när jag sagt "Håll" med lite skarpare röst. =/

 
Ingen bild

Elin

25 augusti 2008 09:21

Tack för att du tog dej tid och skrev om det tipset du hade fått! /Elin

 
Ingen bild

Kristina

25 augusti 2008 12:20

Hallå där saknade dig i Västerås synd att du inte kunde komma! TACKAR för grattis!!!! Så himla roligt!!

Kramar

PS nu får vi börja kolla helg för träning ;-)

 
Ingen bild

Elin

25 augusti 2008 13:02

Ja så himla roligt för er!!!Någon kanske till och med videofilmade lydnaden så att man kan få se den fast jag inte var på plats?!Ja vi får ta och titta ut en helg som jag kan komma ner!!Absolut!!Snart kommer väl den lilla odågan hem oxå eller hur långt är det kvar?/Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards