AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Elin Haglund - 3 augusti 2008 14:57

Det är bara förordet! Jag får se mycket inom mitt jobb men det värsta är nog när man träffar hundar eller andra djur som far illa! Det gör så ont i hjärtat å det jobbigaste är nog att man är så maktlös!


Igår så var det en 10 veckors valp på jobbet när jag kom, det var någon fylla som hade haft med sig sin 10 veckors gamla valp! Den stackars lilla valpen på 10 veckor fick sitta nere i vårt garage i hundburen eftersom enligt reglerna så får vi inte ha den uppe hos oss pga allergier!(hade man inte kunnat göra ett enda litet undantag för en liten liten valp!)  Jag försökte verkligen att övertala chefen att låta mej ta upp den lilla valpen så att den slapp sitta nere i gargaget alldeles själv. En sådan liten valp ska inte vara helt själv när den är så liten!!! Den var så himla söt å hade väldigt trevligt lynne, väldigt modig och social!Han skulle sitta i knä å kela. När jag tog ut å rastade honom å när jag sen måste stoppa tillbaka honom i buren igen så stack det verkligen till i hjärtat!Han skällde å ville inte att jag skulle lämna honom, han såg så rädd ut där i den stora buren:-( Usch!!


Jag kan säga att mannen i fråga fick sig en rejäl utskällning från en förbannad Elin, hur kan behandla en 10 veckors valp på det sättet!! Man ska inte ha hund om man super så att man hamnar hos oss!och sen framför allt inte ha med sig hunden när man super!punkt slut!!!


Sen tänkte jag, Mirko har det verkligen bra hos mej!!När man ser sådant här så får man tycka bra om sig själv som hundägare!:-)Men det skär i hjärtat när man ser hur vissa människor behandlar sina hundar!Usch man känner sig så maktlös!


Ikväll blir det en tur till klubben för uppletande å lydnad med E & P.

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards