AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Elin Haglund - 9 augusti 2008 20:49

Idag har jag spårat med GPS för första gången:-)Vi var ett gäng som träffades i skogen på Gålö idag för att kolla/reka spåren inför elit tävlingen som ska hållas på klubben i september. Vi började med att gå igenom GPS´en och tur var väl det!:-)Men det var ju inte alls svårt! Det enda var att det var lite ovant, jag är ju van att ha koll på omgivningen så att jag vet ungerfär vart jag har gått men nu var fokuset nere på GPS´en, men det blir säkert bättre när man han spårat lite med GPS så att man samtidigt kan ha koll på omgivningen:-)Sen fick vi se vilka spår vi skulle ansvara för. Jag gick ett av spåren jag ska ansvara för så att Mirko skulle få ta det sen, men jag la slut apporten efter ca 900meter. Jag hade nästan ingen koll på vart jag hade gått eftersom jag hade kollat på GPS´en hela tiden:-)så det blev som att gå ett okänt spår:-) Sen blev vi bjudna på fika(super god bulle!) och korv med bröd.


Sen var det dax efter 1 timme och 20 minuter att ta Mirkos spår. Han hade ju legat i bilen i nästan 5 timmar så gissa om han var laddad?!:-)Han spårade riktigt riktigt bra idag!Han virrade bara på 2 ställen i spåret - ett ställe vet jag inte vad det berodde på men på det 2:a stället så hade jag lagt en spetsvinkel, vilket han inte är van men han löste det. Med en mycket laddad Mirko så var han lite yvig i början av spåret, vilket han kan bli om han är för laddad(för mycket spring i benen). Jag ska börja införa att jag förbereder honom på något sätt så att han samtidigt får dra ur sig den värsta energin - ska testa att slänga ut lite gott godis av något slag så att han får leta det innan jag släpper på honom så att han släppa på det värsta trycket(jag gjorde så förut). Sen ska jag göra så att jag lägger något gott godis i början av spåret så att han får ner tempot, det gjorde jag även förut ibland så jag ska börja lägga in det i spåret igen så får vi se?


Sen åkte vi hem å slappade en timme sen så gick jag en promenad med Annika å Troja.


Sen blev det storstädning hemma:-)slängde en massa skit i garderoberna å fixade så att det blev fint!sen insåg jag att det VERKLIGEN var dax att städa:-)usch så mycket hundhår som låg på golvet så nu är det rent å snyggt hemma:-)


Imorgon kanske det blir sök?hoppas det!:-)annars så blir det lite lydnad!

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards