AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Elin Haglund - 10 augusti 2008 15:41

Grattis Johanna & Maczon till ert 1:a pris och en fin 1:a plats!:-)


Idag blev det lydnadsträning på klubben, hade egentligen även tänkt köra uppletande men det hanns inte med så jag skulle ut å gå med Marie & Svea efter att jag hade tränat. Det får bli uppletande imorgon!


Lydnadsträningen gick bra!Hmmmm.....känns som att jag verkligen skriver samma saker hela tiden men men:-)Vi började med fritt följ - idag körde vi nästan allt fritt följ i språng marsch:-)sen gjorde jag konstiga svängar backade i språng marsch osv - han gick super till slut...pust!....men i början låg han för långt fram i position men vi nöter på med bakdelskontroll och fritt följ under konstiga former:-)så att han måste koncentrera sig. Rutan - nöter på. Framförgående - riktigt bra idag!Övning ger färdighet!Jag har ju nött på med att få honom att sluta streta och idag gjorde han 2 fina svängar med utan att streta...tjoho!poletten kanske har trillat ner?!:-) Sen blev det apportering - han är ju super laddad när jag kastar apporten så idag efter att jag hade kastat apporten så körde jag lite fritt följ och sitta kvar innan jag ställde upp framför apporten för att skicka honom - variation är A & O med min hund!det funkade jätte bra!sen blev det lite ingångar med apportbocken, gick faktiskt bra! - inget tugg:-) Självklart lite kryp - där har det verkligen gått framåt om man jämför med hur det såg ut förut...oj oj oj...:-)idag testade jag att plocka bort handen lite å han höll positionen...tjoho!:-)men vi ska nöta på med handen ett tag till!


Sen bar det av till Marie för att gå en promenad med jyckarna....åh vad dom tycker om varandra!snacka om personkemi! Dom sprang och busade oavbrutet i 1 timme!Vi valde kanske inte den bästa turen eftersom det var vatten överallt så dom var så BLÖTA när vi hade gått klart:-) så äntligen fick jag tummen ur och stoppade in Mirko i duschen när vi kom hem, han har varit i behov av det ett bra tag nu - han har luktat såååååå surt å äckligt efter alla bad den här sommaren, men nu luktar han rent!:-)


Även lite styrketräning har jag hunnit med....skönt!:-)å även lite storhandling - en fullspäckad dag!Härligt!:-)


En härlig dag har vi haft helt enkelt!:-)

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards