AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Elin Haglund - 17 juni 2008 13:39

att köra lite markeringsövningar. Kurre & Hubbe anslöt också. Mirko fick köra 6 markeringen(tror jag att det blev:-)) men lösrulle. Han gjorde det jätte fint!Full fart ut för att hämta rullen, full fart in med rullen å full fart ut för att få leka med bollarna, vad mer kan man begära!?:-)Det var 2:a gången vi körde markeringsövningar så jag fick även idag säga BRA när han tog rullen för att han skulle komma in med den till mej, men han kopplade mycket snabbare idag att han skulle tillbaka till mej efter att han hämtat rullen så det var roligt att se. Jag ska plocka borta BRA så fort som möjligt så att det inte blir så att han står å väntar hos figgen tills jag säger bra.


Sen så blev det en platsliggning, stabilt!:-)Sen körde jag inkallande med ställande, var länge sen och jag har nog aldrig kört på långt avstånd tidigare utan jag har kört kort avstånd. Men idag testade jag längre avstånd. han fick ligga ner(vill inte utmana att han sitter å kanske inte sitter kvar ordentligt). Första gången jag sa stå så pang sa det så låg han ner:-)hihi...det har jag aldrig ens tränat på:-)men vi gjorde om och han stannade skit bra!Körde en gång till och han stannade skit bra igen och med bra bibehållen fart, i och med att han har så hög fart så även fast han bromsar in direkt när jag säger stå så får han ju ändå en viss bromssträcka men det är ju svårt att göra något åt med den farten han kommer med:-)..........


Sen blev det lite fjärr, kändes lite seg i bytena men jag ställde mej lite närmare igen för att få upp farten å då gick det bra:-).........


Lite linförhet får vi ju inte glömma.....blev det idag oxå. Idag var han med på noterna, bra kontakt å bra position men ibland faller han ur å hamnar lite långt fram men vi nöter på!


Mirko fick avsluta träningspasset med att dra däcket, det var länge sen, men han kämpade på jätte bra och idag drog han inte i kopplet, skönt!Han har haft svårt för det dom andra gångerna han har fått dragit däcket, för då har han dragit i kopplet vilket blir lite jobbigt för mej att gå å hålla i men idag gick han jätte fint!Väl tillbaka på klubben selade vi av oxå tog vi en nedvarvningsrunda, måste ju tänka på att vårda det lilla livet så att han inte drar på sig några skador.


Idag är det en nöjd matte som sitter framför datorn!:-)


Ska snart in till storstan å ta en fika med en kompis, måste passa på nu när jag har semester eftersom det inte hinns med så ofta när jag jobbar så konstiga tider som jag gör:-)det ska bli mysigt!


Jag skänker en tanke till Berit å Milo!Stackars Milo har lyckas brutit benet, usch så hemskt tråkigt!Hoppas att allt går bra och att han är på benen snart!



Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards