AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Hur stor är chansen?!

Av Elin Haglund - 31 augusti 2008 20:22

Helgen som kommer så hade jag anmält mej till 3 tävlingar i hopp om att jag skulle komma med på någon av dom. Jag kom med både i Örebro, Avesta å alldeles nyss så ringde dom från Södertälje, hur stor är chansen??? Jag har strukit mej från Örebro å bestämt mej för Avesta och nu när de ringde från Södetälje så bestämde jag mej för att ta Avesta ändå även fast det är långt dit, men det är så mycket vildsvin där och förra året så hörde jag att det inte var en enda som klarade lägre spåret i Södertälje så jag kör på Avesta ändå även fast jag får gå upp klockan 4 å åka 17 mil enkel resa, men det kan det vara värt!vi får väl se?


jag kan ju inte skylla på att jag inte har kommit med på några tävlingar i alla fall:-)men det har kostat mej lite pengar oxå eftersom jag då inte får tillbaka anmälningsavgiften:-(men men det var det värt!


Idag är min hund inte till salu längre!:-)nu har jag landat lite men är fortfarande besviken på vår insats!Ni får hålla tummarna för oss i helgen!

 
 
Ingen bild

Elisabeth

31 augusti 2008 21:46

Så bra att Mr M inte är till salut längre. Hade tänkt bjuda en krona tassen och sälja tillbaka honom till dig med 100% vinst när du ångrade dig sedan:)
Har precis varit på klubben nu ikväll. Masade mig dit för att träna ff gående och hade sån tur att jag hittade en främmande person att träna budföring på. Hon fick ha fotbollen bakom ryggen men behövde inte visa den för Sacco när han sprang utan kunde ge den som belöning när han hade satt sig. Han sprang som skjuten ur en kanon båda gångerna. Fast på tävling finns det ingen boll.. men lite hopp finns det.

Vi håller tummarna för er till helgen!
Kram

 
Therese mned Prio

Therese mned Prio

31 augusti 2008 23:06

Härligt att du landat lite efter helgen, du kommer igen Elin. Frågan är ju inte OM uppflyttet kommer utan NÄR;) Schysst dilemma förresten, att behöva välja vilken tävling man ska vara med på, det är inte ofta man har den möjligheten! Stort lycka till!

http://blogg.gini.se

 
Ingen bild

Susanne

1 september 2008 08:10

Vi håller tummar och tassar
Kram Susanne och Marro

 
Ingen bild

Elin

1 september 2008 08:11

Nej precis, det är ju inget vanligt förekommande dilemma!:-)Så jag kan ju inte skylla på att jag inte kommer med på några tävlingar...hihih....men jag får ju istället åka en bit men det kan det vara värt, för i Skutskär var det väldigt fin spårskog å det är det säkert i Avesta oxå:-)

Elisabeth: Lycka till själv!Den här gången fixar ni det!Vilken dag var tävlingen, var det på söndag?

 
Ingen bild

Elisabeth

1 september 2008 17:53

lördag 07.00 är det samling, gäsp..
Fast ni har det mycket värre, vad var det du skrev avfärd 05.00? Vilken dag är det ni tävlar? Vi kan väl höras innan helgen, men försäkerhets skull önskar vi lycka till nu också! Ni fixar det!!

 
Annika

Annika

2 september 2008 10:54

Vi håller alla tummar och tassar vi har för er! Avesta är nog ett bra val. Vi var där och tävlade i maj - kalastrevlig klubb! Andas lugnt och koncentrera dej på en sak i taget. Och glömt inte att ha kul! Kram

http://www.ljungsten.com

 
Ingen bild

Kristina

2 september 2008 12:01

Hallå

Tackar för grattis!! Har varit kass på att vara inne och läsa och höra av mig tyvärr fullt upp............ Vet precis hur det känns och har full förståelse för besvikelsen! Men håller med A ni har verkilgen förutsättningarna så det är bara att bryta ihop och komma igen vilket jag vet att du håller på med! Du får gärna ventilera funderingar och metoder med mig! Vi kan ju köra en "brukstävling" när du kommer hit om det behövs. Vi kanske hinner med en pratstund ikväll om du inte jobbar?

Kramar!

 
Ingen bild

johanna och maczon

4 september 2008 18:47

Vi håller tummar och tassar för er i helgen!
Nu fixar ni det! :) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards