AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2007

Tyresö BK......

Av Elin Haglund - 23 oktober 2007 17:20

Igår var vi upp på klubben för att träna. Vi tränade början på vårt framåtsändande…..full fart fram till gruppen. Dock hade vi inga människor igår så det fick bli några jätte stora koner istället. Mirko var super duktig! Efter att jag träffade Kristina i helgen så fick jag klart för mej hur jag VILL träna in mitt framåtsändande. Så igår körde vi full fart fram till gruppen med hjälp av musmatta å det gjorde han jätte bra. Jag ökade ut avståndet fram till gruppen rejält allt eftersom igår å det var ändå inga problem. Jag la även på kommandot igår å han sprang….det är precis som att det är skit detsamma vad jag säger bara jag säger nått så vet Mirko att han får springa:-)

 

Sen blev det lite platsliggning medan Elisabeth å Sacco agerade som störning åt oss…..han lå väldigt mycket på spänn men han låg kvar i alla fall:-)

 

Vi körde även lite linförhet igår men han var så j-vla gasad så det gick inte speciellt bra med det igår….men men det kan ju inte alltid gå bra:-) Jag fick på slutet hjälp av Elisabeth att köra budföring med Mirko. Ska verkligen försöka att få till bättre ingångar nu så det är det vi jobbar på med detta moment. Elisabeth fick order att kasta en boll strax innan Mirko kom ända fram till henne å sen ta av honom bollen å säga fot å sen skicka honom till mej….jag fick detta tipset av Kristina i helgen…..jag var emot det från början i och med att jag inte vill avbryta momentet mitt i men sen tänkte jag vad har jag att förlora på det….inget!så nu ska vi testa detta å se vad som händer med ingångarna…..

 

Idag så träffade jag å Mirko, Jennie å Nellie. Mirko å Nellie fick först leka av sig lite på en promenad å det tyckte Mirko var så roligt å mysigt! Sen blev det lite lydnadsträning på klubben i Tyresö. Jag hjälpte Jennie lite med ”rutan” å lite andra små saker på lydnaden å sen så körde jag å Mirko framåtsändande, läggande under gång å snabba lägganden långt bort från mej å framför mej, linförhet till förbannelse för att finslipa ännu mera på så att han inte ska tränga å att han verkligen ska hålla positionen (å det gjorde han bra idag med tanke på hur det gick igår…..) och sist men inte minst så blev det budföring å ingångarna blir faktiskt sakta men säkert bättre!

 

Vi har inte träffat Jennie å Nellie sen jag fick hjälp av Jennie med Mirko för hans skällande på andra hundar så det var skit roligt att träffa henne å Nellie igen! Så det får vi verkligen göra om igen!

Några bilder från träningen idag....

 
 
Ingen bild

Kristina

24 oktober 2007 12:42

Halloj
Kul att träningen funkar bra!! Mirko har fått en utmaning av Tuva i min blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards