AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Elin Haglund - 13 april 2009 13:17

.....idag var jag å tränade på klubben. Jag örjade med några inskick på mej själv och några utbackningar. Använde inte bollen eftersom vi igår insåg att jag inte kan använda mej av den i skyddet(kanske längre fram, men inte nu). Det gick super! Han backade ut fint! Lite svårt med inskicken men det var länge sen jag körde det på mej själv. Sen blev det lite lydnad men fokus på uthållighet/länkning. Jag körde först linförhet och framförgående sedan belöning. Sedan läggande under gång, inkallning och apportering sen belöning. Avslutade med hoppet och sedan belöning. Han jobbade på riktigt riktigt fint!:-) Bara 2 små pip på alla dessa moment! så en glad matte efter dagens träning! Pipträningen går framåt med höga krav och bra belöning(Kamp). Sen fortsatte jag med lite till träning efteråt när Åza oxå kom till klubben.

Igår ringde klockan igen!05:00!gäsp! Den 3:e dagens är nog värst, gud att man kan vara så trött. Men det var bara att kliva upp på en gång annars så hade jag nog försovit mej. Efter jobbet så hämtade jag Mr M hos dagmatte då även Svea hängde med hem då dagmatte skulle på match. Igår så var den första dagen som jag märkte på Mirko att Svea löper. Vi har haft dom tillsammans fast hon har löpt och det har gått super! Mirko bryr sig verkligen inte men som sagt igår låg han å pep lite och tyckte att hon var snygg:-) och då har hon ändå löpte i snart 20 dagar så höglöpet borde ju vara förbi tycker man ju. Fast man vet ju aldrig?


Ja ja sen bar det av för att träna skydd igen, blev 2 pass denna gång Remy var uppe:-) bara tacka och ta emot! Jag bugar och bockar för att att Remy tar sig tid ioch drillar oss:-) Vi fortsatte där vi slutade sist.....utbackningar/bevakningar, där vi fick en uppenbarelse att vi fåt plocka bort bollen helt i skyddet! Sista gången bollen följde med in på skyddsplan!:-) Men tur att vi upptäckte det så här tidigt innan något felbeteende hade blivit befäst. Inskick, där lägger han sig faktiskt självmant och på hyfsat bra avstånd faktiskt så den grunden vi la på inskickningar innan vinter verkar sitta rätt så bra:-) Forstsatte inlärningen på modprovet, det gjorde han bra.


En transport med överfall gjorde vi oxå, förut har vi bara gjort stillastående överfall men idag blev det under transporten och det gjorde han fint. Han har börjat "pendla" fint med huvudet. så jag är nöjd för förut så hade han bara fokus på mej. Jag fick lära med anslutningar ordentligt:-) det är klart att allt blir lättare om jag gör rätt:-) Vi har ju tidigare varit försiktig med att dra upp Mirko för mycket, men efter misstaget med bollen så bestämde vi oss att dra upp honom lite, det fungerade mycket bra! Sen avslutade vi passet med munkorgsträning, andra passet med munkorg. Igår tyckte han bara att den var obehaglig precis när jag hade satt på den. Sen gick han riktigt bra i den, med bra attityd! Vi har inte börjar med stötar än utan vi ligger i grundträningen med korgen. Det jag kan känna är att han går inte alls lika bra linförhet med korgen på men men det kommer och jag får lägga ner lite tid på det bara.


På kvällen igår kom kristina & Patrik och deras 5 hundar. Dom skulle sova hos mej eftersom Kristina skulle tävla, tråkigt att det inte gick vägen! Trevligt med lite besök!dock alldeles för kort!;-)


Här kommer några filmer från skyddet. Jag var lite trött igår, som ni kommer att se på filmerna:-) ja ja men det bjuder jag på:-) Både jag och Mr M är nybörjare på detta men vi lär oss för varje gång så det är bara att träna på! Jag bjuder på alla misstag som jag gör:-)


; ;

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards