AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 10 april 2009

Av Elin Haglund - 10 april 2009 20:16

....Idag var det dax att jobba dagtid, vilket inte hör till vanlighetens skull:-) så klockan ringde 05.00...suck....men det var bara att kliva upp:-)


Efter jobbet så bar det av för att träna skydd för Remy. Idag jobbade vi på utbackningar, min träning hade gett resultat. Han backade ut riktigt bra idag:-) så nu är det bara att jobba på vidare med det. Sen blev det lite inskick, vilket vi inte har tränat på, på hela vinter men det satt helt ok. Jobbade på med utbackningar där oxå. Sen blev det massor av transporter med starter där Mr M har gått upp i varv när jag säger "transport", så jag testade att säga det lite lugnare och tystare än vad jag har gjort och det fungerade bra! Sen blev det lite överfall, fungerade bra. Sen testade vi flykt för första gången och testade vilken metod som fungerade bäst...beroende på hur Remy sprang för att få Mr M att hoppa upp bra och bedöma avståndet på ett bra sätt. Vi hitade en metod som fungerade bäst. Testade även några urkallningar, fungerar super! Remy väckte även en fundering kring hur jag ska lämna Mr M vid bevakningar? hur jag ska gå? vart jag ska ställa mej?etc eftersom han gärna vill ha koll på mej när jag lämnar dom men med det sättet som han sa att jag skulle förflytta mej så kan jag få honom att strunta i mej och fokusera på figgen ist. Nu är det bara att jobba vidare på alla delar. Men mest på avhämtningar och utbackningar.


En liten filmsnutt från dagens träning.......flykt.....det sista vi gjorde....Mr M var rätt så trött men han jobbade på bra:-) Tyvärr är filmen filmad åt fel håll. Jag ska se om jag kan fixa det när jag kommer hem för nu sitter jag hos syster yster. Blev bjuden på påskmiddag hos syrran....mums



Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards