AKJAS MIRKO

Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Elin Haglund - 20 maj 2009 11:57

....Som jag tidigare har skrivit så finns det en super hemsida www.damsugarpasar.se där man kan beställa damsugartillbehör. Det verkar som att jag inte har någon vanlig damsugare, vilket innebär att det är skit svårt att hitta damsugarpåsar så istället för att åka runt i affärer och leta så beställer jag på denna hemsida. Den är helt super! Man beställer sakerna ena dagen och har dem i brevlådan dagen efter, helt fraktfritt! Senaste gången jag damsög så kände jag verkligen att det luktade så där unket som damsugare kan göra så denna gång beställde jag även doftkulor till damsugaren med sommarlukt. Idag ska jag prova dessa, spännande att se om det luktar gott och fräsch?! En uppdatering om dessa doftkulor kommer.....intresseklubben antecknar:-).......


Igår när jag var och tränade sök så blev Mirko rejält trött, hmmm. Ja det kanske kan bero på att jag körde ett riktigt hårt cykelpass med honom dagen innan, kanske inte det smartaste jag har gjort men jag tänkte mej inte för. Men ibland får jag för mej att Mirko har dålig kondition samtidigt som jag tycker att det borde vara omöjligt att han har det!eftersom han springer med mej minst 2 dagar i veckan, får cykla 1 dag i veckan och sen gå flera långpromenader i veckan så dålig kondition borde han inte ha. Ja ja jag får väl se hur det går på nästa sökpass?hur trött han blir?


Det jag även har märkt är att han har sänkt farten både i uppletandet och söket, han har sänkt farten så att han hela tiden håller ett jämt tempo i genom hela arbetet. Detta är egentligen bra och säkert något som har kommit i och med att jag har börjat köra längre rutor och att han har fått mer rutin så att han hushåller med energin för att orka hela vägen. Men jag är så ovan att se duracellkaninen så, att jag började funderade på om han hade ont någonstans eller om han hade tappat motivationen. Men igår på söket så kunde jag konstatera att han inte tappat motivationen då han var helt galen när han förstod att vi skulle köra sök så motivationen är det nog inga problem med. Sen så fick han sig lite massage igår och han verkade inte alls ha ont någonstans så jag konstaterade igår att han säkert sänkt tempot på gruns av att han har blivit äldre och fått mer rutin:-)


Jag har verkligen börjat fundera på att skaffa mej en hund till:-).....men det blir nog svårt med hundvakt och allt. Så himla synd för jag känner verkligen att jag skulle ha både tiden och orken att träna 2 hundar. Nästa hund har jag bestämt blir en malle iaf:-) Är det någon som har tips på någon bra kombination som är på G, är alltid roligt att titta runt även fast det kanske inte blir någon valp än på ett tag eller det vet man ju aldrig?;-)


Ja jag kan inte mer än säga att den här veckan känns riktigt riktigt skön! Jag skulle ha jobbat natt i natt och imorgon men jag tog semester i natta så det enda jag jobbar denna veckan är en natt, skönt!:-)



Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards