AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

Fortsatt skön semester:-)

Av Elin Haglund - 2 augusti 2009 09:55

.....har jag haft!:-) Efter Vixax lägret bar det av upp till Kalmar för att hälsa på pappa. Här har det varit fullt upp och vi har hunnit med mycket, dock inte så mycket hundträning......det har blivit utflykter till Öland för att göra Öland runt, vi har varit på Ölands djurpark(jag kommer inte ihåg sist jag var på en djurpark, men det var riktigt roligt!), plockat kantareller och blåbär, varit ute och badat(dock bara en dag för så jätte varmt har vi inte haft det), varit och fiskat dock fick vi bara en liten liten abborre:-(, vi har även varit ute och käkat och fikat i massor så nu har man väl gått upp några kilon:-)hihihi men det är det värt!....sen har jag testat på Yoga för första gången och jag kan inte mer än säga att fan vad stel jag är i min muskler!


Lite hundträning har det oxå hunnits med....jag var varit till Kalmar BK några gånger och kört lite lydnad och skydd på mej själv, det har även hunnits med 2 uppletanden fast bara här hemma på tomten men det är sådan stor tomt att det går att få ut 50meter på djupet, jag hittade en super fin skog - riktigt blåbärskog där jag var och la ett spår en kväll och Mr M gick super den gången!ibland så skiner han till i spåret:-) sen så har Mr M fått sig en massa konsitionsträning i form av både distans löpning, lång promenader, intervallträning 3-4 gånger i veckan.....som ni förstår så har vi haft fullt upp på semestern:-)hihi men det är härligt!


Imorgon bär det av till Öland för att bo och hälsa på Susannne några dagar, där lär det ju bli rena rama träningslägret:-) det kommer iaf att bli hundträning för hela slanten så det ska bli super skoj! en massa spår, lydnadsträning och konditionsträning och en massa hundsnack lär det ju bli och ett och annat glas vin kanske?!:-)


Jag har en super skönt semester! Hoppas att ni andra oxå har det bra där ute i landet!:-)

 
 
mimmi

mimmi

2 augusti 2009 10:30

Hej hopp. Vad skönt att höra/läsa att ni har det bra. Vi slöar vidare här på landet i några veckor till=)
Kram

http://www.kellakka.blogg.se

 
Annika

Annika

5 augusti 2009 02:28

Låter som en himla skön semester! Själv så har jag börjat jobba igen... inte lika kul! Vi har haft fint besök av brorsan Marro - kulans! Ha det gott så ses och hörs vi.

http://www.ljungsten.com

 
Ingen bild

Josefin

6 augusti 2009 18:43

Du verkar ha en härlig semester! :) Kram

 
Therese

Therese

7 augusti 2009 14:48

Härligt att du och Mr M har en bra semester! Vi har precis kommit hem efter tre veckors turné. Och med en ny familjemedlem dessutom;) Så nu är det VERKLIGEN slut på semestern...
Kram!

http://blogg.gini.se

 
Ingen bild

Hundexperten

7 augusti 2009 22:12

Hej Mirko !
Din matte är ju polis och med tanke på att jag tränar upp polishundar blev jag intresserad av din blogg.Här har du ett exempel på en av mina adepter:

http://www.youtube.com/watch?v=tZqAGJZEYe8&feature=channel

Imponerad? Njea.hä!?

:)

 
Ingen bild

Elin

8 augusti 2009 15:38

Hundexperten, vem du nu är??;-): Nja inte direkt imponerad:-)men ett riktigt roligt filmklipp!hahah....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards